Un coleg disparut din viata

General |  19-Sep-2008

In data de 10.07.2008, STOIAN NICOLAE conducea un automarfar din Romania spre Germania, cu gandul ca trebuie sa onoreze acel transport si cele ce vor urma pentru a-si vedea in viitor familia in siguranta. Planurile lui ca si ale noastre a tuturor erau o viata un pic mai buna pentru sotia si cele doua fetite ce-l asteptau ingrijorate de fiecare data sa se intoarca acasa. Doar ca planurile soferului si grijile familei sale nu au fost indeajuns in aceea zi sa opresca ghearele mortii sa-l smulga din mijlocul colegilor, sa-l rapeasca din sanul familei sale, aruncandu-l in neantul celor vesnici, un loc din care acum poate doar sa mai priveasca cum noi cei ramasi in viata stim sa cinstim colegialitatea si sa ne alaturam in sprijinul familei sale suferinde,  ramse acum ca niste flori fara gradinarul lor.

 

Astfel in urma unui accident stupid pe teritoriul Cehiei un coleg transportator si-a pierdut viata la varsta de 36 ani, lasand acasa o sotie si 2 fetite, de 9 respectiv 7 ani. Firma la care a lucrat Stoian Nicolae, a sprijinit familia, a adus trupul neansufletit in Romania, a suportat toate chletuielile de inmormantare, etc. Insa, pe langa imensa tragedie si pierdere, familia  care locuia in chirie este nevoita sa se mute deoarece proprietarul apartamentului isi vinde imobilul.

 

Prin acest apel colegial ne adresam dvs, transportatorilor, sa intindem o mana de ajutor acestei familii ramase pe drumuri, sa incercam sa ajutam aceste fetite greu incercate impreuna cu mama lor si poate mana de la mana le vom putea asigura macar chiria lunara si cheltuielile de supravietuire.

 

Prietenii lui Nicu, i-au facut un memoriu si va invitam sa-l vizionati la adresa :
http://www.youtube.com/watch?v=wJ52wq7_5xE

 

Sotia lui, Cristina Stoian, la insistentele prietenilor si-a deschis un cont la :
OTP BANK ARAD
RO44 OTPV 3300 0015 4686 RO01

 

ALATURA-TE NOUA IN SPRIJINUL LOR,
IN MEMORIA COLEGULUI TRANSPORTATOR !

Un coleg disparut din viata
Formular asistenta