BursaTransport

Statistici BursaTransport

54.323 marfuri disponibile
1.997 camioane disponibile
63.423 marfuri in ultimele 24h
1.131 camioane in ultimele 24h
564 utilizatori online
21.733 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

17-01-2017

Va invitam sa ne ajutati sa dezvoltam noi servicii in BursaTransport

 

Incepand de astazi, in pagina MARFURILE MELE, atunci cind stergeti unul sau mai multe anunturi de marfa, sunteti invitat sa ne informati daca stergerea se datoreaza:

      -     Gasirii unei solutii de transport

     -     Altui motiv, si NU NE INTERESEAZA (de exemplu, ca sa o repostati, sau nu mai e valabila la client, sau a fost o marfa falsa si nu mai aveti nevoie de ea, deoarece credeti ca ati incrementat deja contorul de marfuri publicate ale companiei)

 

Si bineinteles, aveti prima posibilitate, implicita – aceea de a nu dori sa raspundeti.

 

De ce ne este necesara o informatie despre numarul de tranzactii reusite (marfuri date cu succes) in BursaTransport? Pentru ca planuim servicii noi si nu avem o idee clara despre numarul de tranzactii zilnice care se realizeaza cu ajutorul platformei noastre. Cu toate ca am incercat in workshop-urile organizate sa obtinem o idee despre aceasta proportie (numar de transporturi initiate /  numar de marfuri publicate) informatiile au fost atat de dispersate incat nu ne putem baza pe ele.

 

Ajutati-ne sa va oferim un serviciu imbunatatit!

 

Cu respect,

 

ing.Dan Cotenescu

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.