Trans Cargo Serv Impex


Noi am inceput afacerea de transport in vremuri mult mai bune. La inceput aveam speranta ca te poti dezvolta. Totul era nou pentru toata lumea. Iesisem cu totii dintr-o societate totalitara si antreprenoriatul era ceva nou si plin de fagaduinta. Aparitia BurseiTransport a insemnat o oportunitate de dezvoltare atat pentru transportul intern cat si pentru cel extern. Intre timp piata a cernut firmele de transport serioase de cele neserioase.

Din pacate statul roman nu a tinut pasul cu nevoia de dezvoltare al acestui segment important al economiei si cu atat mai putin cu entuziasmul managerilor de transport, in marea lor majoritate tineri si dornici de a-si dezvolta bussines-ul la fel ca si colegii lor din vestul Europei.

Din pacate pandemia a lovit foarte greu acest sector. Preturile la transport au scazut foarte mult. Sunt multe firme care au falimentat sau sunt pe cale sa dea faliment in viitorul apropiat.

BursaTransport va trebui sa fie in continuare echidistanta intre transportatori si casele de expeditii in incercarea de a atenua efectele pandemiei si in asa fel incat toti cei implicati sa castige: Clientul, Speditia si Transportatorul.

Uram succes echipei BurseiTransport cat si tuturor membrilor acesteia.