Distante rutiere Europa

Rutele si distantele sunt orientative si nu pot fi invocate ca referinte in contractele de transport, in special in transportul agabaritic.

 

Distante rutiere Europa

Setati punctul de plecare si cel de sosire, pentru afisarea celor mai convenabile trasee pentru transportul de marfa. Acest calculator de distante rutiere va permite sa planificati dinainte cursa, dar si sa gasiti rapid un alt traseul convenabil, in cazul in care exista restrictii de circulatie in tarile pe care le tranzitati. BursaTransport va ofera un instrument adaptat nevoilor de zi cu zi, atunci cand planificati transporturi de marfa in Romania sau in Europa.

Distante rutiere in Europa calculate pe laptop si dispozitive mobile

Simplificati modul in care alegeti sa planificati urmatoarea expediere de marfa, utilizand calculatorul de distante rutiere oferit de BursaTransport. De pe laptop, tableta sau mobil, gasiti simplu si rapid informatiile de care aveti nevoie, astfel incat sa va asigurati ca transportul de marfa ajunge la destinatie alegand cea mai convenabila ruta. Simpla utilizare a acestui instrument de pe dispozitive mobile va ofera libertatea de a va adapta in timp real situatiilor concrete din trafic, fara a depinde de un birou sau de alt punct fix.

Calculatorul pentru distante rutiere in Europa: Functionalitati

Instrumentul pe care vi-l punem la dispozitie ofera o experienta de utilizare foarte buna. Acest lucru este datorat catorva aspecte esentiale: interfata intuitiva, ce ofera mai multa claritate in procesul de cautare a unui traseu convenabil; harta ce se actualizeaza automat, conform punctelor de plecare / sosire introduse in campuri; functie de zoom in / zoom out, ce permite o vizualizare optima a unei anumite distante rutiere din Romania sau de pe teritoriile altor tari europene; sugestii pentru punctele de plecare / sosire, atunci cand sunt tastate primele litere in campuri. De asemenea, calculatorul pentru distante rutiere va permite sa presetati cautari in functie de rute pentru vehicule grele si vehicule usoare, oferind posibilitatea adaugarii de puncte intermediare pe traseu.

Setarea unei distante rutiere in functie de eventualele restrictii

In cazul transporturilor de marfa, pot exista restrictii de circulatie rutiera in anumite tari europene. De asemenea, unele sarbatori legale pot bloca accesul camioanelor pe anumite intervale de timp, ingreunand astfel transportul de marfa catre destinatie, in cazul in care transportatorul nu a intuit la timp un astfel de scenariu.

De aceea, BursaTransport ofera un mix eficient de instrumente, ce ofera solutii in timp real transportatorilor care se confrunta cu astfel de situatii. In pagina “Restrictii de circulatie” poate fi consultata lista actualizata cu interdictii rutiere (in functie de tara, tonaj, sarbatori), astfel incat cel de-al doilea instrument - “Calculatorul pentru distante rutiere” - sa gaseasca apoi alternative convenabile de transport.

Formular asistenta