BursaTransport

Statistici BursaTransport

40.968 marfuri disponibile
3.330 camioane disponibile
52.318 marfuri in ultimele 24h
1.815 camioane in ultimele 24h
1.210 utilizatori online
22.033 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

04-06-2018

123cargo participa la Truck Show 2018

BursaTransport, prin brandul sau international 123cargo, va participa la expozitia Truck Show 2018.

 

Truck Show este cea mai importanta expozitie de profil din Bulgaria si se va desfasura in perioada 7-8 Iunie la Lesnovo. Evenimentul va reuni companii de transport si logistica, dar si burse si platforme care fac legatura intre acestea, furnizori de camioane si furnizori de produse si servicii pentru transportatori.

 

Participand la aceasta expozitie internationala va puteti crea relatii, va extindeti contactele si va veti putea dezvolta afacerea.

 

Intrarea vizitatorilor este gratuita.

 

De la inceputul anului 2018 suntem membru NSBS – cea mai importanta asociatie de expeditori din Bulgaria, iar participarea la Truck Show este o oportunitate de a dezvolta in continuare 123cargo in Bulgaria.

 

Crestem rapid in Europa Centrala si de Est, avem birouri active in Bucuresti, Budapesta, Sofia, Varsovia.

 

Politica noastra se bazeaza pe un control foarte riguros al masurilor de siguranta pentru utilizatorii nostri. Aceste masuri sunt implementate atat la nivelul platformei online, cat si prin suportul pe care il oferim constant.

 

Extinde-ti afacerea, gaseste parteneri regionali prin 123cargo!Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.