123cargo/BursaTransport lanseaza serviciul 123Incasare rapida!

Informari |  01-Aug-2023

 

Prin intermediul partenerului nostru, invoitix ag (prin filiala din Romania - Invoitix AG Baden Sucursala Bucuresti, institutie financiara nonbancara), va punem la dispozitie un serviciu nou menit sa vina in sprijinul transportatorilor prin incasarea facturilor inainte de data scadenta.

 

Practic, daca aveti nevoie de contravaloarea facturii inainte de scadenta, Invoitix AG Baden Sucursala Bucuresti va achita in 24-48 ore suma facturata, din care va retine un comision de finantare, in functie volumul de finantare si de termenul scadent al facturilor. Ulterior, la scadenta acestora, INVOITIX se va ocupa de incasarea facturii de la clientul dumneavoastra.  

 

Avantajele achizitionarii serviciului:

  • 123incasare rapida transforma facturarea cu plata la termen in facturare cu plata la descarcare
  • Puteti accepta scadentele cerute de clientii dumneavoastra fara grija finantarii activitatii dvs pana la incasare
  • Scapati de telefoanele si comunicarile intreprinse in vederea incasarii facturii, scapati inclusiv de declararea incidentului de plata
 
Cum functioneaza serviciul?
  • INCREDINTATI catre INVOITIX facturarea serviciilor de transport prestate pentru clientul dvs.
  • INVOITIX preia sarcina de FACTURARE catre client si URMARIRE a incasarii la termen, fara costuri suplimentare
  • Aveti nevoie de o incasare rapida ? Nimic mai simplu, alegeti o factura din cele deja emise si, contra unui comision, aveti banii in cont in 48h

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina "123Incasare rapida"

 

* INVOITIX este cea mai importanta platforma de facturare digitala din Europa. Serviciile lor includ generarea si gestionarea facturilor, gestionarea creantelor si optimizarea fluxului de numerar pentru companiile de transport rutier si logistica din toata Europa. SOLUTIILE INVOITIX ofera acestor companii lichiditate si protectie impotriva riscului de insolventa al contractorilor lor.

 

Administratia BursaTransport

 
123cargo/BursaTransport lanseaza serviciul 123Incasare rapida!
Formular asistenta