A aparut Ziua Cargo Nr. 3

General |  30-Apr-2009

ZIUA CARGO nr. 3 este integral pe internet la adresa www.ziuacargo.ro.

 

Cititi numarul 3 al revistei ZIUA CARGO pentru a afla in ce mod "Rotterdam tinteste Romania", de ce "Autoritatile sustin impunerea pretului minim" si cum anume "Eurovinieta face valuri"!

"Importatorii joaca la zero", dar mai sunt si vesti bune: Posta Romana a antamat "727 de autovehicule, un contract de leasing operational", iar "Gunoiul nu simte criza".

 

In cadrul unei "Seri cu logisticienii", am aflat ca, pe timp de criza, "Cuvantul de ordine este schimbarea", iar una dintre solutii este "Investitia minima, cu avantaje maxime".

"Clientii cheie invartesc rotile", desi inca este "Ca la noi, la nimeni".

Suntem unii dintre cei mai tari din lume la "Inventii", putem invata multe despre "Evolutie" din istoria transporturilor, mai ales cand in domeniul feroviar am fost "Deschizatorii de drumuri".

 

Pe Santier, chiar si dupa atata vreme, o dilema ramane nerezolvata: "Se construiesc drumuri?" "Oprescu vrea sa dea gata Centrul Istoric rapid, ca la Praga", desi, in constructii, "Tarifele sunt in cadere libera". Trebuie sa devenim "Competitivi pentru fonduri europene" si sa ramanem optimisti, indiferent de situatie. "Bine ca nu este mai rau"!

 

Operatorii din domeniul transportului de Pasageri sunt in continuare "Angajati in dezvoltare", chiar daca "Pirateria" ramane "o afacere rentabila care acapareaza piata". In domeniul protectiei mediului, tot mai multe orase europene adopteaza "Solutii „verzi“ pentru autobuze", iar Amsterdam stimuleaza mersul pe bicicleta mai mult decat parea posibil. Iar pentru cei care doresc (sau pot inca) sa se gandeasca la concedii peste hotare, oferim, in luna aprilie, un mic ghid: "Asigurarea medicala de calatorie - mit sau realitate?", dar si "Horoscopul de calatorie", cu care v-ati obisnuit deja.

 

 

Sursa: Ziua Cargo

A aparut Ziua Cargo Nr. 3
Formular asistenta