BursaTransport

Statistici BursaTransport

35.388 marfuri disponibile
1.671 camioane disponibile
5.719 marfuri in ultimele 24h
325 camioane in ultimele 24h
72 utilizatori online
21.707 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

24-04-2014

Aberatii in contractele de transport

Prin amabilitatea domnului Calin Margaritescu  de la Game Trading id 21883 ne-a parvenit o mostra de contract propus de transport cu o clauza – dupa parerea noastra – aberanta, care frizeaza ridicolul. Noi am mai tras semnale de alarma si ne-intervenind in afacerile companiei care propune astfel de clauza, ne dorim ca acest gen de contracte sa nu ajunga sa fie semnate utilizand aplicatia BursaTransport.

 

Clauza suna astfel:

 

Art.29. Plata se va efectua in lei sau euro la cursul BNR din ziua livrarii. In caz de intarziere de plata, sc. xxxx (adica dumneaei, compania ce propune contractul) va suporta penalitati de 0,01 RON/an, …samd.

 

Noi cunoastem compania care face aceasta propunere contractuala - generoasa de altfel (sic!), de a-si asuma singura penalitati de intarziere, si speram sincer ca e o gresala de redactare. Consecventi cu politica noastra de respect, nu dam numele companiei. Insa am fi foarte bucurosi, noi, Administratia BursaTransport, ca aceasta companie sa nu isi gaseasca parteneri care sa semneze aceasta aberatie, sau macar, sa nu foloseasca acest draft de contract in tranzactiile pe care le stabileste cu ajutorul platformei noastre.

 

Reamintim ca odata semnat contractul, aceasta clauza obraznica facand parte din contract este acceptata de catre transportator si ca atare nimeni si nimic nu mai poate schimba ceea ce partile au convenit “prin contract”.

 

De aceea tragem si noi acest semnal de atentionare, preventiv.

 

Sau mai pe scurt, noi nu am facut aplicatia pentru asemenea porcarii. Il invit pe domnul administrator al companiei emitente la o discutie privata despre contracte si transport - in general.

 

 

Dan Cotenescu, Adm.BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.