Afisarea apartenentei membrilor la asociatia din care fac parte printr-un badge asociat numelui societatii

Informari |  31-May-2023

 

De-a lungul anilor BursaTransport a pledat pentru afilierea societatilor de transport si de expeditie la o asociatie profesionala sau patronala iar astazi punem in evidenta aceasta apartenenta printr-un badge, agreat de fiecare asociatie, afisat in dreptul numelui companiei.

 

Acest proiect a fost demarat la 20 Aprilie 2023 cand Asociatiile profesionale, si anume: APTE 2002, ARTRI, APULUM, ATM BUCOVINA, FORT, UNTRR SI USER, au primit invitatia din partea BursaTransport de a se alatura demersului nostru de sporire a increderii in membrii asociatiilor.

 

Pana la data de 22 Mai 2023, USER a fost singura asociatie care a raspuns pozitiv invitatiei, astfel membrii asociatiei, activi in BursaTransport, vor avea afisat in dreptul numelui companiei badge-ul agreat cu USER.

 

 

Daca printr-o afiliere la una din asociatii, operatorii de transport, in special firmele mici sau proaspat intrate in piata transporturilor rutiere de marfa, pot accede catre o profesionalizare pe care concurenta europeana o impune cu stringenta,  prin afisarea acestui badge incurajam cresterea profesionalismul cu care compania respectiva actioneaza in raport cu partenerii in bursa.

 

Cu sau fara participarea la acest proiect, punem la dispozitia tuturor asociatiilor mentionate rubrica de Stiri a BurseiTransport, prin care sa prezinte transportatorilor sau expeditorilor argumentele pentru afilierea la asociatia respectiva.

 

Administratia BursaTransport

Afisarea apartenentei membrilor la asociatia din care fac parte printr-un badge asociat numelui societatii
Formular asistenta