Aniversam impreuna 20 de ani de activitate

Informari |  22-Mar-2021

 

In data de 25 aprilie BursaTransport implineste 20 de ani de activitate si ne dorim sa sarbatorim aceasta aniversare impreuna cu dumneavoastra.

 

Lansata in 2001 sub numele Bursa Transporturilor Rutiere de Marfuri (BTRM), a fost ulterior larg cunoscuta sub numele BursaTransport. In prezent, utilizatorii nerezidenti ne cunosc sub numele 123cargo. Daca la inceput conectarea se facea prin dial-up la Internet, astazi oferim acelasi serviciu pe orice dispozitiv, de la desktop pana la smartphone.

 

 

Pentru a sarbatori impreuna cu membrii nostri, vom oferi, pe parcursul a 20 de zile, servicii in valoare de peste 40.000 de lei.

 

Astfel, prin cate o tragere la sorti aferenta fiecarui an din cei 20 sarbatoriti, oferim cate o reinnoire fara speze a abonamentului curent. Incepand cu data de 29 martie, in fiecare zi lucratoare, pana la data aniversara de 25 aprilie, va avea loc o tragere la sorti.

 

Participarea la tragerea la sorti se face automat pentru fiecare companie activa cu abonament, astfel:

  • luni, 29 martie, pentru companiile inscrise in 2020
  • marti, 30 martie, pentru companiile inscrise in 2019
  • miercuri, 31 martie, pentru cele din 2018
  • ....
  • vineri, 23 aprilie, pentru cele din 2001

 

Zilnic vom afisa atat compania castigatoare precum si lista tuturor companiilor inscrise in anul respectiv.

 

In plus, cei mai vechi dintre utilizatorii nostri, cele putin peste 20 de firme inca active inscrise in primul nostru an de activitate, vor inlocui, cate unul pe zi, numele BursaTransport din pagina principala a site-ului. Acestia se vor prezenta in fata dumneavoastra in ordine inversa inscrierii in anul 2001.

 

"Sunt fericit ca am prins si aceasta a doua aniversare decenala a proiectului meu de-o viata, BursaTransport. In 2001 am plecat de la ideea de a-mi rezolva comunicarea in piata transporturilor rutiere, astfel incat sa poata fi diminuat lantul de intermediere generat de "agendele de contacte" ale fiecarui participant intermediar. Propria mea nevoie, de atunci, s-a dovedit rapid a fi nevoia multor colegi de breasla. Am tinut deschisa usa comunicarii intotdeauna tuturor utilizatorilor aplicatiei noastre, si continui sa o fac, dincolo de interesele actuale, care au transformat o idee intr-o afacere. Sunt multe cazurile in care din dialogul cu utilizatorii s-au nascut valente noi ale BurseiTransport, care astazi sunt folosite in interesul si beneficiul tuturor. Faptul ca am fost si expeditor si transportator, inainte de a fi administrator al BurseiTransport, face diferenta intre noi si multi competitori. Multumesc celor ce au avut incredere in BursaTransport la inceputuri si multumesc tuturor celor ce astazi continua sa obtina valoare in activitatea zilnica din platforma noastra. Este satisfactia unei vieti profesionale implinite." – Dan Cotenescu, fondator al BurseiTransport

 

Administratia BursaTransport
 

Aniversam impreuna 20 de ani de activitate
Formular asistenta