BursaTransport

Statistici BursaTransport

41.870 marfuri disponibile
2.956 camioane disponibile
49.966 marfuri in ultimele 24h
1.586 camioane in ultimele 24h
2.099 utilizatori online
21.968 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

07-04-2020

Apel catre operatorii de transport rutier de marfa

In conditiile dramatice de scadere a pietii de transport, este nevoie de solidaritatea noastra pentru ca cei mai multi dintre noi sa se regaseasca operational atunci cind criza se va termina.

 

Riscul cel mai mare pe care il intampinam cu totii este propagarea blocajului financiar de sus in jos: de la clienti de transport ramasi in functiune, trecand prin companiile de expeditie cu care lucreaza, si terminandu-se la proprietarii camioanelor care fac efectiv transporturile.


Putem diminua cu totii riscul blocajului financiar, suspendand solidar plata la termen a cursei, si revenind temporar la modalitatea platii la descarcare.

 

Comercianti si expeditori! Fiti solidari cu transportatorii si suspendati plata la termen. Dati posibilitatea transportatorilor sa supravietuiasca crizei.

 

Acesta este apelul BurseiTransport in conditiile crizei. Pentru comerciantii si expeditorii care adopta aceasta masura de solidaritate pe platforma noastra, oferim compensatii.

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.