Apel la civilizatie

Utilizare |  30-Nov-2005

Avand in vedere ca in ultimul timp mai multi membri au publicat comentarii care includeau jigniri la adresa persoanelor cu care se aflau in conflict, consideram ca este necesar sa reamintim tuturor ca bursatransport.ro doreste sa mentina o atmosfera civilizata si de buna colaborare intre membri.

In acest sens, ii invitam pe toti membrii ca pana la 1 decembrie sa isi revizuiasca TOATE comentariile scrise si sa elimine toate jignirile personale continute in aceste comentarii. In caz contrar, Administratia bursatransport.ro isi rezerva dreptul de a interveni si de a sterge comentariile care contin jigniri, indiferent daca acestea mai contin si alte informatii concrete.

De asemenea, orice incercare ulterioara de a mai publica astfel de comentarii, care nu se refera numai la fapte concrete, ci contin si jigniri personale nu va fi acceptata, comentariile de acest tip urmand a fi sterse de Administratie, indiferent ce alte informatii mai sunt incluse in acele comentarii.

Consideram ca in acest fel se va restabili pe bursatransport o atmosfera civilizata de lucru, iar comentariile publicate vor fi intr-adevar de folos membrilor.


Administratia

Apel la civilizatie
Formular asistenta