BursaTransport

Statistici BursaTransport

54.498 marfuri disponibile
2.026 camioane disponibile
63.448 marfuri in ultimele 24h
1.142 camioane in ultimele 24h
317 utilizatori online
21.734 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

30-11-2005

Apel la civilizatie

Avand in vedere ca in ultimul timp mai multi membri au publicat comentarii care includeau jigniri la adresa persoanelor cu care se aflau in conflict, consideram ca este necesar sa reamintim tuturor ca bursatransport.ro doreste sa mentina o atmosfera civilizata si de buna colaborare intre membri.

In acest sens, ii invitam pe toti membrii ca pana la 1 decembrie sa isi revizuiasca TOATE comentariile scrise si sa elimine toate jignirile personale continute in aceste comentarii. In caz contrar, Administratia bursatransport.ro isi rezerva dreptul de a interveni si de a sterge comentariile care contin jigniri, indiferent daca acestea mai contin si alte informatii concrete.

De asemenea, orice incercare ulterioara de a mai publica astfel de comentarii, care nu se refera numai la fapte concrete, ci contin si jigniri personale nu va fi acceptata, comentariile de acest tip urmand a fi sterse de Administratie, indiferent ce alte informatii mai sunt incluse in acele comentarii.

Consideram ca in acest fel se va restabili pe bursatransport o atmosfera civilizata de lucru, iar comentariile publicate vor fi intr-adevar de folos membrilor.


AdministratiaAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.