Aplicatie Chat pe BursaTransport

Utilizare |  15-Dec-2016


Astazi, 15.12.2016,  a fost lansata aplicatia Chat pe BursaTransport.

 

Aplicatia Chat este usor de folosit si vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand doriti sa comunicati rapid cu un alt utilizator al BurseiTransport sau intre utilizatorii propriei companii.

 

Cum folositi aplicatia Chat pe BursaTransport:

 - fereastra de Chat se gaseste in pagina de utilizator

 - cautati companie si din profilul companiei click pe bulina de Chat din dreptul utilizatorului cu care doriti sa incepeti

   conversatia

 - puteti adauga persoane in lista de contacte

 - puteti comunica usor si trimite documente din fereastra de dialog

 - puteti opta pentru notificare sonora si popup la modificare status persoane din lista de contacte

 - va puteti modifica statusul

 - puteti bloca/debloca un utilizator cu care nu mai doriti sa comunicati

 

Pentru a putea remedia in timp util orice eventuala disfunctionalitate ce ar putea sa apara in timpul folosirii aplicatiei Chat, va informam ca accesul la aplicatia Chat se va face gradual, in prima faza fiind selectat aleatoriu un singur panel de utilizatori, urmand ca in scurt timp accesul sa fie extins catre toti utilizatorii BurseiTransport.

 

In situatia in care intampinati dificultati in utilizarea aplicatiei Chat, va rugam sa sesizati acest fapt departamentului Client Service la:

 - numarul de telefon 021.252.31.20

 - email office@bursatransport.com

 

De asemenea, va rugam  sa retineti ca aplicatia Chat este destinata exclusiv comunicarii intre utilizatorii BurseiTransport si nu reprezinta un canal de comunicare cu Administratia BursaTransport.

 

Ramane in vigoare prevederea Regulamentului BurseiTransport conform careia comunicarea cu Administratia BursaTransport se face via email si in mod exceptional, pentru probleme urgente, telefonic.

 

 

Administratia BursaTransport

Aplicatie Chat pe BursaTransport
Formular asistenta