ATENTIONARE PENTRU TOTI CARUSII SI CASELE DE EXPEDITIE - FURT DE MARFA

Siguranta |  21-Jan-2010

Va rugam atentie cui si de la cine preluati o comanda de transport pentru ca aveti toate sansele sa va treziti ca marfa nu ajunge la destinatar asa cum am patit noi si asa cum am auzit ca au patit si altii recent.

 

Noi am transmis un contract de transport unei firme din Oradea – SC AUTO START SRL, inregistrata la registrul comertului din 1992 si nu ne-am ridicat probleme ca are un cont deschis pe bursa doar recent. Contractul l-am primit stampilat cu stampila Auto Start si de pe un fax avand nume Auto Start. Marfa noastra, 20 de tone de pulpa de porc refrigerata a fost incarcata intr-un camion al unei firme din Oradea care a fost la randul ei subcontractata de firma Auto Start, insa, desi pe CMR era clar scris numele destinatarului, soferul a fost directionat cu marfa spre un depozit din satul Sindrilita, jud.Ilfov unde a descarcat marfa fara a-si ridica probleme ca a descarcat-o alaturi de fier si bureti de bucatarie intr-un depozit care nu era frigo si fara a avea CMR-ul confirmat cu stampila de la firma unde a descarcat.

 

Drept urmare, atentie carausilor care primesc alta adresa de descarcare fata de cea mentionata in CMR, mai ales daca li se pare ca ceva nu este in regula! Va rugam contactati expeditorul sa va trimita in scris unde trebuie livrata marfa sau contactati destinatarul care este mentionat in CMR ca sa va asigurati ca duceti 100% marfa acolo unde trebuie!

 

Rog pe cei care au cunostinta de incarcarea celor 20 tone de pulpa din sat. Sindrilita, jud. Ilfov sau au incarcat genul acesta de marfa din orice alta parte din Romania spre un alt destinatar sa ne contacteze si sa ne ajute cu informatiile ce le detin pentru ca marfa a fost vanduta si trimisa din acel depozit ieri, 18.01.2010 si cu siguranta au avut nevoie de un camion frigo.       

 

 

Cu stima si multumiri anticipate pentru toti ce ne vor da informatii,

 

 

 

Daniela Marginean

0747.079.733

 

 

SC WIND SPEED SRL

SIBIU, STR. STRANDULUI, BL.P14, AP.28

RO 18924560

J32/1160/2006

ATENTIONARE PENTRU TOTI CARUSII SI CASELE DE EXPEDITIE - FURT DE MARFA
Formular asistenta