BursaTransport

Statistici BursaTransport

28.867 marfuri disponibile
1.527 camioane disponibile
2.906 marfuri in ultimele 24h
312 camioane in ultimele 24h
10 utilizatori online
21.790 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

30-06-2014

BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner la Belgrad

Marti 17 iunie a avut loc la Belgrad prestigiosul eveniment anual Premiile Business Partner. Create in urma cu douazeci de ani de compania Mass Media International din Belgrad, Premiile Business Partner au devenit o traditie respectata si apreciata de publicul si oamenii de afaceri din Serbia.

 

Printre laureatii Business Partner 2014 s-a numarat si Dacodasoft. Compania care administreaza BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner - Romania. Premiul Regional Business Partner este acordat companiilor care au demonstrat excelenta in afaceri, etica, responsabilitate si care au promovat relatiile de business in regiune.

 

Decernarea premiului este urmare a eforturilor intreprinse de BursaTransport in acest an in Serbia: negocierea unui parteneriat cu Asociatia Nationala „Transport & Logistics, participarea la targul de transport TIL 2014 si vizite la principalele companii de expeditie sarbesti.

 

Reamintim utilizatorilor nostri ca numele sub care BursaTransport este cunoscuta in strainatate este 123cargo. Aceiasi baza de date, aceleasi mecanisme, interfata simplificata prin eliminarea continutului ce vizeaza doar pe utillizatorii romani.

 

 

 

 

 

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.