BursaTransport sustine echipa de robotica HEROTECH

General |  05-Jul-2022

BursaTransport sprijina cu mandrie tinerii interesati de a dezvolta noi solutii legate de tehnologie si asistenta robotica.

HEROTECH este o astfel de echipa pe care am ales sa o sponsorizam pentru a-si achizitiona echipamentul si piesele necesare in realizarea mai multor proiecte.

 

HEROTECH este format dintr-o echipa de 4 tineri pasionati care cred ca lucrurile se pot face altfel. Echipa a fost fondata in anul 2018, din pasiunea a 3 elevi sibieni pentru tehnologie, pasiune evidentiata prin participarea la competitii tehnice, atat in tara, cat si in strainatate. Intr-un timp relativ scurt, realizarile lor sunt notabile, iar printre ele se numara:

  • Un sistem de economisire a energiei electrice intr-o locuinta – acest sistem este primul lor proiect mare, compus din senzori ce se monteaza la tocul usilor si detecteaza numarul persoanelor din camera, controland astfel stingerea, respectiv aprinderea luminii in camera. Sistemul dispune si de o aplicatie, cu ajutorul careia utilizatorul poate controla iluminarea din locuinta. Proiectul le-a adus doua premii importante la doua competitii: Enel Energy Play si Olimpiada Geniilor de la New York, SUA.
  • Un robot ce are rolul de a ajuta pompierii la stingerea incendiilor – cu acest robot au participat la Olimpiada Geniilor si le-a adus victoria in Statele Unite, obtinand medalia de aur.
  • Doi roboti realizati pentru 2 editii ale competitiei First Tech Challenge (FTC), cea mai mare competitie de robotica din lume. Realizarea robotilor pentru FTC a fost o adevarata lectie intrucat a presupus multa munca, dedicare si ambitie. Cu acesti doi roboti au participat in tara la competitii si au obtinut numeroase premii, fapt ce i-a determinat sa se inscrie la un concurs foarte important din Japonia, World Robot Summit. Din pacate, pandemia i-a impiedicat sa mai participe.
  • Viziere create cu ajutorul imprimantelor 3D - pe perioada pandemiei, echipa Herotech s-a implicat in producerea de viziere ce au fost donate Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu.
  • Un mini-satelit a carui misiune este sa detecteze si sa trimita prin unde radio date referitoare la parametrii atmosferici. CanSat a fost ultima competiei la care echipa Herotech a participat, concursul fiind organizat de Agentia Spatiala Europeana. Mini-satelitul, lansat de la altitudinea de 1 km si care a aterizat intr-un perimetru stabilit, le-a adus premiul “Highest technical Achievement”.
  • Un workshop de programare a microcontrollerelor la Colegiu National “Octavian Goga” din Sibiu - workshopul s-a desfasurat sub forma a 5 intalniri online si una fizica si a avut ca scop indrumarea elevilor si invatarea acestora sa programeze un microcontroller folosind limbajul de programare C.

  • O imprimanta de 3D de tip Voron – cel mai nou proiect al echipei Herotech, realizarea acestei imprimante le va fi de mare folos in urmatoarele proiecte pe care le vor desfasura.

Ne mandrim sa sponsorizam echipa HEROTECH si suntem nerabdatori sa auzim de succesele proiectelor la care lucreaza. Astfel de tineri sunt foarte importanti pentru comunitatea noastra si consideram ca trebuie promovati si sprijiniti cu orice ocazie. Investitia in astfel de tineri si in proiectele lor inseamna, de fapt, investiatia intr-un viitor mai bun pentru noi toti. Mai multe despre echipa gasiti la http://herotech.ro/ si https://www.facebook.com/herotechTeam

 

BursaTransport sustine echipa de robotica HEROTECH
Formular asistenta