CERERE DE OFERTA pentru servicii de transport

General |  16-Aug-2005

In urma cererii companiei ARTIMA, operator al unui lant de supermarketuri, publicam urmatoarea cerere de oferta, in vederea informarii transportatorilor.


"In vederea operarii viitorului centru logistic, suntem interesati sa colaboram cu firme de transport care poseda camioane izoterme. Platforma logistica va fi localizata in centrul Transilvaniei. Si va incepe operarea in sistem cross-docking cu legume si fructe proaspete, ulterior va fi extinsa si la alte produse alimentare si nealimentare.

Vom aproviziona cu legume si fructe proaspete 7 zile din 7 toate cele 15 magazinele Artima. Livrarile la magazine vor fi zilnice, dimineata intre orele 6.00 si 8.00.

Asteptam ofertele de principiu (de preferat via email) in formatul de mai sus pana vineri 20-August-2005 ora 16.00 care sa fie structurate astfel (exemplu):

Capacitate de transport (in tone)
Numar de masini (pentru fiecare capacitate de transport izoterm)
Pret / Km (cu TVA)
Persoana de contact:

Cu 37 milioane EUR vanzari in 2004, Artima e cel mai mare operator roman de supermagazine si are in plan dezvoltarea unei retele de 55 supermagazine in Transilvania pana in 2010. Primul pas va fi platforma logistica pentru legume si fructe prin care vom incepe aprovizionarea primelor 15 supermagazine localizate astfel: Severin, Caransebes, Resita 1, Resita 2, Lugoj, Hunedoara, Deva, Petrosani, Sannicolau, Oradea, Zalau, Dej, Bistrita, Baia Mare, Sighet.

Dezvoltarea ulterioara a centrului logistic va include produsele alimentare impachetate precum si cele nealimentare.

Contact:
Radu Silaghi
Director de Cumparari si Marketing
Radu.Silaghi@artima.ro
www.artima.ro
Fax: 0256.498.192
Cod oferta : transport izoterm"


Sursa: ARTIMA

CERERE DE OFERTA pentru servicii de transport
Formular asistenta