BursaTransport

Statistici BursaTransport

30.873 marfuri disponibile
3.657 camioane disponibile
44.139 marfuri in ultimele 24h
1.875 camioane in ultimele 24h
2.959 utilizatori online
21.770 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

23-04-2020

Certificate de situație de urgență

Odată cu Starea de Urgență, companiile din România au posibilitatea să comunice statului și partenerilor lor dacă și în ce măsură au fost afectate în contextul pandemiei SARS–CoV-2, prin solicitarea exclusiv online către Ministerul Economiei Energiei și Mediului de Afaceri de certificate de situație de urgență (CSU).

 

Certificatele sunt de 2 tipuri:

 

  • TIP 1 (ALBASTRU) – pentru întreruperea totală sau parțială a activității, ca urmare a efectelor deciziilor emise de autoritățile publice competente, potrivit legii, în perioada stării de urgență decretate (afectați de Ordonanțele Militare)
  • TIP 2 (GALBEN) – pentru înregistrarea unei diminuări a încasărilor sau veniturilor în luna martie 2020 cu un procent de minim 25% față de media încasărilor sau veniturilor din perioada ianuarie – februarie 2020.

 

În parteneriat cu Creditreform, BursaTransport oferă această informație în profilul public al companiilor, acolo unde este cazul.

 

Aceste certificate sunt publice și pot fi accesate și verficate aici.

 

Administrația BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.