Colaborare dispecer [ATENTIE]

Siguranta |  14-Jul-2020

 

Va relatam cazul unei societati care si-a “angajat” un dispecer de pe site-ul de anunturi OLX si caruia i-a dat datele de autentificare ale contului de pe BursaTransport, fara a-l intalni vreodata in persoana. 


Dispecerul respectiv, folosindu-se de accesul complet la cont, a schimbat numarul principal de telefon de contact al societatii cu doua dintre numerele lui personale pentru a negocia direct cursele 


In momentul in care transportatorii sunau si solicitau comanda, in loc de comanda, “dispecerulnostru trimitea un mail “oficial” de pe o adresa de email care nu se regasea pe fisa companiei, solicitand in plus si facturarea transportului catre o alta societate, inactiva in lista membrilor BursaTransport. 

  

A screenshot of a cell phone

Description automatically generated 


Transportatorii care au acceptat cursele respective fara o comanda ferma venita din partea societatii care a postat anunturile, NU si-au incasat banii.  


Va recomandam ferm sa consultati rubrica SIGURANTA / SECURITATE de pe ambele versiuni ale site-ului www.BursaTransport.com pentru a diminua cele doua riscuri principale: neplata serviciilor de transport si furtul de marfa incredintat in vederea transportului. 


In mod concret: 


  1. 1. Comanda trebuie sa vina de pe firma care a postat marfa. Daca vi se spune ca veti factura transportul catre alta firma decat cea care a postat marfa, se iveste un inceput de necaz. Semnalati imediat situatia BurseiTransport! 

  1. 2. Verificati intotdeauna ca telefonul sau emailul de pe care sunteti contactati figureaza in profilul firmei ce sustine ca va contacteaza.

  

Administratia BursaTransport 

  

 

Colaborare dispecer [ATENTIE]
Formular asistenta