Comunicat CNR

General |  22-Feb-2012

               Confederaţia Naţională Rutieră (CNR)

 

Comunicat

 

            Celor cărora le pasă.....

 

         Ne adresăm acelor colegi, patroni de firme de transport, care au camioane cu marfă blocate în P.C.T.F. Giurgiu de incompetenţa autorităţilor de a gestiona fenomenul de fraudă fiscală ! Din nou noi suntem cei ce suferim, din nou „se bate şaua să priceapă calul” prin noi ! Până când vom răbda incompetenţa unor funcţionari de a rezolva pe spinarea noastră problemele din economie !?

-         Când în sudul ţării era prăpăd, ei opreau circulaţia in vest....

-         Când avem voie să cirtculăm pe E70 între Bucureşti şi Giurgiu cu 11,5 tone pe axă, suntem umiliţi la Giurgiu şi obligaţi să ocolim pe un drum judeţean cu taxă !

-         Când avem voie să circulăm pe DN11 între Braşov şi Bacău să circulăm cu 11,5 tone pe axă, de cinci ani suntem opriţi la un pod de o restricţie de tonaj la un amarât de pod de 15 m. „în reabilitare” !

-         Când intrăm în „voievodate” pentru încărcare şi descărcare, suntem purtaţi pe drumuri după o blestemată autorizaţie ! Nu văd stimaţii guvernanţi că în ţările civilizate este liber de a circula pe restricţie pentru încărcare şi descărcare !? Nu noi suntem generatorii de trafic ! Beneficiarii mărfurilor să-şi regleze conturile cu municipalităţile şi să se termine vânătoarea de transportatori prin oraşe !

-         Azi avem o nouă pacoste în P.C.T.F. Giurgiu ! Din nou suntem noi cei ce suferă , din nou suntem „soluţia ieftină” de a masca o incompetenţă a autorităţilor ! Stau camioanele noastre blocate, plătim penalităţi de întârziere, avem o nouă „înzăpezire şi viscol”...

           Pănă CÂND aceste umilinţe !!!???

           Lansăm îndemnul ca patronii de firmă care suferă, să fie prezenţi azi la ora 17,00 la staţia PETROM de lângă P.C.T.F. Giurgiu şi să sprijine cauza noastră comună, de a arăta guvernanţilor că NE PASĂ de ce se întâmplă cu noi ! Fiţi alături de preşedintele CNR Augustin Hagiu (tel. 0729.218111) la ora 17,00 acolo şi spuneţi NU ABUZURILOR !

 

 

Confederaţia Naţională Rutieră

Secretar general

Mayer Siegfried

 

mayer@conr.ro

www.conr.ro

Comunicat CNR
Formular asistenta