Comunicat Scania Trans Srl

Informari |  12-Sep-2006

Publicam mesajul firmei Scania Trans Srl impreuna cu precizarea ca fata de gravitatea incidentelor de plata publicate de Eger Logisztika 2001 Srl, id BursaTransport 10963, am procedat neintemeiat la suspendarea contului Scania Trans, NEVERIFICIND EMITENTUL FACTURILOR RECLAMATE DE ACESTA, emitentul fiind firma maghiara cu acelasi nume. Chestiunea de esenta insa ramine stingerea amiabila a creantei.

 

Administratia

 

 

Comunicat Scania Trans Srl

 

"Stimati domni/doamne,

 

Societatea noastra, Scania Trans S.R.L. este in functiune de la infiintare si pana in prezent, efectueaza plati si incaseaza de la clienti , nu suntem in imposibilitate de plata si nici nu am fost nici o clipa.

Faptul ca avem diferende cu un anumit colaborator este o problema care ne priveste pe noi si partenerul extern si nu a unei societati din Romania, oricare ar fi ea. Contractul dintre noi si EGER LOGISZTIKA 2001 Kft. din Ungaria nu este opozabil tertilor, terti ale caror interese nu le cunoastem de se erijeaza in parte vatamata .

Multumim colaboratorilor care ne-au sunat si ne-au sustinut, de asemenea celor cu care colaboram in permanenta si nu in ultimul rand D-lor Dan Cotenescu si Mihai Stoica pentru interesul aratat in elucidarea acestei situatii.

Stimati colegi, mult succes!!!!"

Comunicat Scania Trans Srl
Formular asistenta