Conectare cu o noua bursa Europeana

Utilizare |  21-Jan-2015

 

Incepand de astazi, in baza unui protocol incheiat intre grupul Wolters Kluwer Transport Service, grup din care facem si noi parte, si bursa lituaniana Cargo.LT, la schimbul de marfuri postate ce are loc intre BursaTransport/123cargo si Teleroute se adauga si schimbul de marfuri cu Cargo.LT

 

Mentionam de la bun inceput ca masurile de siguranta luate de toate cele 3 burse: Teleroute, CargoLT si BursaTransport/123cargo sunt omogene in scopul diminuarii posibilitatii de frauda. In acest sens, cele 3 burse administreaza (actualizeaza si consulta) in prezent o lista de companii indezirabile. Ceea ce are ca efect ca odata eliminata din lista membrilor intr-una din burse, o companie nu mai poate accesa nici celelalte doua burse.

 

Marfurile pe care le veti gasi in BursaTransport importate din bursa lituaniana au un semn distinctiv:

 

1

 

Reamintim ca marfurile importate din bursa Teleroute au semnul distinctiv:

2

 

Pentru a afla detalii despre postator procedati in modul uzual: click pe traseul marfii si apoi click pe numele companiei postatoare. Daca doriti sa il contactati, aveti email, telefon si persoana de contact.

 

Cum va identifica postatorul Cargo.LT cind il contactati?

 

Ii comunicati ID-ul de Bursa cind luati legatura cu el.

 

Cum va identifica postatorul Teleroute cind il contactati?

 

Ii comunicati ID-ul dumneavoastra de TELEROUTE care nu este acelasi cu id-ul dumneavoastra de Bursa. Acest ID il gasiti in mai multe locuri (trei) in platforma noastra:

 

 

     1. In modulul TRANSPORT RUTIER, pagina Lista membrilor, tab Teleroute:

 

 

3

 

     2. In modulul ADMINISTRARE DATE COMPANIE, pagina Datele mele:

 

4

 

 

     3. La deschiderea fiecarei postari venite din Teleroute, pina cind inhibati pop-up-ul care va notifica propriul dumneavoastra id pentru postatorii Teleroute.

 

Marfurile dumneavoastra sunt trimise in timp real in Teleroute si Cargo.LT

 

La randul dumneavoastra, puteti fi contactat de catre un consultant fie din Teleroute fie din Cargo.LT si trebuie sa le cereti ID-ul lor de companie. Cu ID-ul lor cautati in tab-urile din Lista membrilor (modul TRANSPORT RUTIER):

 

5

6

 

Prin exportul reciproc de marfuri postate intre Teleroute si BursaTransport/123cargo pe de o parte, si Cargo.LT pe cealalta parte, sporim posibilitatile tuturor utilizatorilor acestor burse sa incheie contracte de transport.

 

Adm.BursaTransport

 

Conectare cu o noua bursa Europeana
Formular asistenta