Consultanta juridica gratuita pe www.bursatransport.ro

Utilizare |  03-Dec-2004

Incepand cu 6 decembrie 2004, bursatransport.ro va ofera un nou serviciu: consultanta juridica gratuita.

Bursatransport.ro va pune la dispozitie o pagina juridica prin intermediul careia aveti acces la consultatii juridice gratuite si la extrase din documente legislative legate de transportul rutier.

Prin intermediul formularului de adresare de intrebari puteti adresa intrebari juristului bursatransport.ro. Raspunsurile juristului nostru va vor fi transmise pe e-mail.
Daca considerati ca raspunsul primit la intrebarea Dumneavoastra este util si pentru alti transportatori, acesta poate fi publicat pe bursatransport.ro intr-o sectiune speciala de raspunsuri la intrebari. Hotararea privind publicarea raspunsului va apartine in totalitate, Administratia bursatransport.ro asumandu-si obligatia confidentialitatii in cazul in care o solicitati.
Consultatiile juridice au un caracter orientativ si preliminar, astfel incat decizia de rezolvare a problemelor juridice va apartine.

Aceasta pagina va ofera si o lista de legi utile pentru domeniul transporturilor rutiere, urmand a fi imbogatita permanent cu noutatile legislative.

Credem ca acest nou serviciu va fi util pentru membri, inscriindu-se in intentiile Administratiei bursatransport.ro de a tranforma bursatransport.ro intr-un instrument de lucru cat mai complet pentru transportatori.

Asteptam in continuare sugestii din partea Dumneavoastra.

Administratia bursatransport.ro

Consultanta juridica gratuita pe www.bursatransport.ro
Formular asistenta