Cum intrerupem ABONAMENTUL FLEXIBIL?

Informari |  06-Apr-2010

Am avut in ultimele zile plangeri de la utilizatori care nu au intrerupt abonamentul flexibil cand nu au mai avut nevoie o perioada anumita de serviciile BursaTransport.

 

Intreruperea se face din comanda INTRERUPE ABONAMENT postata vizibil deasupra comenzii ADMINISTRARE DATE COMPANIE, in caseta INFORMATII COMPANIE. (In titlul INFORMATII COMPANIE scris cu alb pe fond albastru inchis gasiti si numarul de ordine al companiei dvs in BursaTransport).

 

Dupa apasarea comenzii INTRERUPE ABONAMENT vi se cere confirmare (de intrerupere).

 

Intreruperea se activeaza la ora 00:00 a zilei urmatoare, pina atunci puteti lucra normal.

 

Comanda este vizibila DOAR UTILIZATORILOR CARE AU UN ABO FLEXIBIL ACTIV.

 

Reactivarea abonamentului o faceti in ziua in care reveniti la BursaTransport, asa cum ati facut-o deja la ora la care doriti sa intrerupeti acest abonament.

 

Daca nu intrerupeti abonamentul flexibil, acesta va consuma 1 CRB/zi din portofoliul companiei, in fiecare zi, chiar daca nu accesati BursaTransport.

 

***

 

Am implementat abonamentul flexibil pentru a oferi serviciul BursaTransport si acelor companii care doresc sa aiba costuri cat mai mici prin utilizarea serviciului nostru. Abonamentul nu se intrerupe singur ci trebuie sa-l intrerupeti dvs. Noi asa am si descris acest tip de abonament in Regulament, articolul B.5.c, si implementarea sa este in conformitate cu ce am scris acolo:

 

„abonament flexibil – implementat pentru utilizatorii care au nevoie rar de serviciile Bursei (firme foarte mici sau utilizatori accidentali din companii medii si mari); abonamentul flexibil poate fi intrerupt pe o perioada nedeterminata de catre utilizator, si va fi reactivat la proxima utilizare a aplicatiei”

 

 

Adm.BursaTransport

Cum intrerupem ABONAMENTUL FLEXIBIL?
Formular asistenta