BursaTransport

Statistici BursaTransport

20.271 marfuri disponibile
2.297 camioane disponibile
37.787 marfuri in ultimele 24h
1.585 camioane in ultimele 24h
56 utilizatori online
21.613 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

01-08-2012

Despre jurnale de activitate MTMA < 3,5to in Germania

Prin amabilitatea UNTRR (www.untrr.ro), va punem la dispozitie un document din care rezulta obligativitatea jurnalelor de activitate pentru MTMA < 3,5to, perioada pe care trebuiesc tinute inregistrarile, precum si amenzile pe care le risca soferii si companiile ce nu respecta obligatia

 

Timpi de lucru

 

Soferii ale caror vehicule rutiere au o greutate maximă autorizată mai mare de 3,5 t sunt supusi, în Germania ca si în celelalte ţări din Uniunea Europeana, reglementarilor Regulamentului Consiliului (CEE) 561/2006 în care sunt prevăzute dispoziţii referitoare la timpii de conducere şi de odihnă. Documentaţia referitoare la aceste perioade este reglementată conform Regulamentului Consiliului (CEE) 3821/85.

 

In plus, toţi şoferii autovehiculelor cu o MMA între 2,8t şi 3,5t care circulă pe teritoriul Germaniei trebuie de asemenea să respecte reglementările UE privind timpii de conducere şi de odihnă, care pot fi dovediţi cu ajutorul diagramelor tahograf sau prin înregistrările scrise de mână pentru fiecare zi în care autovehiculul a fost condus.

 

Această documentaţie trebuie să fie furnizată pentru zilele din săptămâna curentă, precum şi pentru ultima zi a săptămânii anterioare (§ 1 Abs. 6 Fahrpersonalverordnung).

 

Încălcarea acestei reglementări de către şoferi şi companii poate fi pedepsită cu amenzi mergând până la 15.000 Euro (§ 8 Fahrpersonalgesetz).

 

Sursa: BGL, martie 2007Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.