BursaTransport

Statistici BursaTransport

21.403 marfuri disponibile
2.722 camioane disponibile
7.175 marfuri in ultimele 24h
729 camioane in ultimele 24h
131 utilizatori online
21.590 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

09-10-2006

Deviere circulatie Bucuresti (pod Baneasa)

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA anunta conducatorii auto ca in perioada 9.10. - 19.10.2006, din cauza lucrarilor de montare a noului pod de cale ferata care traverseaza soseaua Bucuresti – Ploiesti se va inchide circulatia rutiera in zona adiacenta podului CF Miorita.
Astfel, traficul rutier se va desfasura deviat prin:

  1. Piata Presei Libere – B-dul Poligrafiei – Str. Baiculesti – Sos. Straulesti – B-dul Ion Ionescu de la Brad, cu acces in soseaua Bucuresti – Ploiesti si Bulevardul Aerogarii;
  2. Piata Presei Libere – Sos. Kiseleff – Piata Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle – B-dul Aviatorilor – Sos. Nicolae Caramfil – B-dul Aerogarii, cu acces in Sos. Bucuresti – Ploiesti sau Ion Ionescu de la Brad;
  3. B-dul Poligrafiei – Str. Jiului – Str. Natatiei – Str. Coralilor – Sos. Straulesti – B-dul Ion Ionescu de la Brad, cu acces in Sos. Bucuresti – Ploiesti si B-dul Aerogarii.

Mentionam faptul ca lucrarea de montare a noului pod CF este inclusa in programul de reabilitare a liniei de cale ferata Bucuresti – Constanta, pentru portiunea de la Baneasa la Fetesti, lucrare finantata din fonduri ISPA.
Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA roaga participantii la trafic sa respecte rutele deviate si sa colaboreze cu autoritatile pentru a evita blocajele in trafic.


 

 

Sursa: Ministerul Transporturilor, Constructiilor si TurismuluiAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.