Facilitate in consultarea BursaTransport

Utilizare |  02-Mar-2009

De luni 2 Martie citeva imbunatatiri in BursaTransport.

 

1. Aveti la dispozitie in dreapta sus la lista de marfuri un buton dupa a carui apasare marfurile publicate apar singure in pagina din fata dvs. cu un semn distinctiv care va indica ca anuntul a fost publicat in acel moment. In acest fel aveti in fata dumneavoastra nu o copie a listei de marfuri de acum citeva minute ci chiar lista marfurilor in timp real.

 

Aceasta facilitate a fost sugerata de vechi utilizatori ai BursaTransport de foarte mult timp dar efortul de programare necesar pentru implementarea procedeului a consumat timp si resurse.

 

Dintr-un punct de vedere, odata cu implementarea acestui procedeu veti avea BursaTransport pe calculatorul dvs. si nu veti mai merge dvs. pe serverul BursaTransport.

 

2. Modul de consultare al autorului anuntului se modifica – dupa cum puteti constata. Nu mai puteti vedea detaliile anuntului decit actionand link-ul reprezentat de traseul marfii / camionului. Odata cu aceasta imbunatatire apar 2 mari avantaje:

 

  • veti putea deosebi in lista entry-urile deja consultate fata de cele neconsultate inca
  • toate consultarile marfurilor vor fi inregistrate in jurnale de operatii astfel incit in situatiile de furturi de camioane/marfuri la solicitarea organelor de cercetare vom putea preciza fara echivoc ce conturi au consultat marfa/camionul furat iar cercul suspectilor se va reduce drastic

3. De astazi am dublat capacitatea de comunicare cu Administratia BursaTransport prin separarea comunicarii voce (la grupul de telefoane 021.252.31.20) de comunicarea fax (la grupul de telefoane 021.252.15.57)

 

Administratia BursaTransport

Facilitate in consultarea BursaTransport
Formular asistenta