Harta rutiera implementata in BursaTransport si Reguli utilizare completate

Utilizare |  30-Aug-2006

Incepind de astazi aveti la dispozitie HARTA RUTIERA a EUROPEI. In grupul de pagini "Transport rutier" din pagina principala, acum aveti un al doilea rind in care am pus la dispozitia membrilor BursaTransport "Harta interactiva" si am mutat pagina "Distante tarifare RO".

 

Harta va ofera posibilitatea vizualizarii unei rute sau a unei adrese anume in Europa.

 

Pentru identificarea rutei (plecare si sosire) este suficient sa numiti orasele. Daca aplicatia face confuzie reluati utilizind codul de tara inaintea denumirii orasului. De exemplu, "RO Bucuresti" sau "CZ Praga" sau "CZ Praha".

 

Pentru identificarea unei adrese numiti strada apoi un spatiu liber urmat de numele orasului.

 

Harta are in plus diverse comenzi a caror utilitate o veti descoperi pe cale intuitiva.

 

***

 

In Regulile de Utilizare am incercat sa fortam ca firma care publica marfa pe bursa sa fie si cea care lanseaza comanda de transport. Firmele care eventual ar lucra in grup – una publicind marfuri si alta lansind comenzi fara sa aiba cont de bursa, eludeaza lista de incidente neputind fi niciodata reclamate, deoarece firma titulara de cont nu lanseaza nici o comanda ci doar publica marfuri.

 

In acest scop am adaugat specificatii la calitatea de “Membru BursaTransport” prin care titularul de cont da anunturi strict in numele sau, si am prevazut pierderea definitiva a contului in cazuri dovedite contrarii.

 

 

Administratia BursaTransport.

Harta rutiera implementata in BursaTransport si Reguli utilizare completate
Formular asistenta