BursaTransport

Statistici BursaTransport

41.584 marfuri disponibile
2.928 camioane disponibile
50.646 marfuri in ultimele 24h
1.623 camioane in ultimele 24h
2.229 utilizatori online
21.958 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

30-03-2020

Hotie cu tentativa de furt de identitate

Caz real petrecut in Danemarca. In numele societatii DANFOSS A/S un fals expeditor a lansat comenzi de transport pe care nu le-a platit niciodata. Astfel: 

 

  • Serverul real de email al societatii “paravan” pentru hot: @danfoss.com 

  • Servere infiintate de hot pentru a se da drept DANFOSS: @darnfoss.com si @darfoss.com  

 

Hotul a cheltuit efort pentru a induce transportatorii in eroare, facandu-i sa creada ca vor lucra pentru DANFOSS. De obicei, cei ce folosesc aceasta metoda o fac mult mai precar, cum ar fi de exemplu, in loc de adresa reala office@bursatransport.com folosesc adrese gen office.bursatransport@yahoo.com   

 

Reluam recomandarea noastra afisata in tab-urile de siguranta, aceea de a verifica ca numarul de telefon sau adresa de mail de pe care va contacteaza un pretins viitor partener, figureaza in profilul companiei pe care pretinde ca o reprezinta. Altfel, indiferent de straduinta noastra de a-i tine departe pe infractori, expeditorii pot fi victimele unor falsi transportatori care vor disparea cu marfa odata incarcata; iar transportatorii pot fi subcontractanti de buna credinta ai unui expeditor care va disparea odata cu terminarea cursei. 

 

Dupa ce transportul ar trebui sa fie incheiat - pentru expeditori, sau factura sa fie achitata - pentru transportatori, abia atunci, daca ati cazut prada inselatoriei, cind veti contacta firma paravan, reala, sub care hotul si-a ascuns identitatea, veti afla vestea dramatica pe care va dorim sa nu o aflati niciodata: nu am auzit de dumneavoastra si de transportul de care vorbiti! 

 

Ramaneti in siguranta procedand profesionist. 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.