BursaTransport

Statistici BursaTransport

41.527 marfuri disponibile
2.919 camioane disponibile
50.795 marfuri in ultimele 24h
1.620 camioane in ultimele 24h
2.190 utilizatori online
21.956 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

23-03-2020

Incidentele de plata pe timp de coronavirus – masura revizuita!

In urma punctelor de vedere manifestate de catre transportatori pe lista de discutii, revenim asupra masurii anuntata in urma cu citeva ore. 

 

Deoarece transportatorii se afla la baza lantului comercial ce se naste intre clientul de transport si proprietarul vehiculului ce efectueaza transportul, 

 

Deoarece introducerea imediata a platii la descarcare este practic imposibila din cauza starii de disociere actuala a pietii transportului de marfa, 

 

Masura luata de catre BursaTransport pentru atenuarea efectelor blocajului indus de pandemie, 

 

Este ca publicarea incidentelor de plata se va face dupa 14 zile lucratoare in loc de 7 zile lucratoare de la avizarea autorului incidentului asupra iminentei publicarii incidentului.  

 

Aceasta masura este temporara si va fi ridicata dupa incetarea perioadei de criza generata de pandemie. 

 

In acest fel autorul incidentului are un timp dublu la dispozitie pentru a-si rezolva problemele de lichiditate 

 

Solicitam intermediarilor care nu au un capital de lucru suficient sa isi micsoreze in perioada de criza activitatea de intermediere pe BursaTransport, limitandu-se la numarul de operatii de intermediere pe care le pot sustine in chiar perspectiva in care proprii clienti vor intarzia platile. 

 

Multumim tuturor transportatorilor care ne-au ajutat prin interventiile dumnealor sa corectam. Multumim in special societatii licentiate pe activitati conexe cu sediul in Focsani care ne-a contactat si a explicat motivele pentru care nu sustine suspendarea declaratiilor de neincasare. 

 

Administratia BursaTransport  Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.