BursaTransport

Statistici BursaTransport

42.015 marfuri disponibile
2.962 camioane disponibile
49.751 marfuri in ultimele 24h
1.571 camioane in ultimele 24h
2.081 utilizatori online
21.972 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

23-03-2020

Incidentele de plata pe timp de coronavirus

Dupa o atenta evaluare, administratia BurseiTransport va informeaza ca: 

 

Lista incidentelor de plata constituie un instrument de probitate profesionala, pus la dispozitia utilizatorilor aplicatiei. In timp, lista incidentelor de plata a depasit cu mult rolul initial de a preveni breasla cu privire la rau-platnici si a devenit un instrument comun de recuperare a facturii de transport. 

 

In situatia blocajului economic generat de pandemia de coronavirus, administratia BurseiTransport considera ca este dificil de apreciat cine este blocat de propriile neincasari generate de blocaj si cine este, prin liber arbitru, un rau-platnic, ce in mod deliberat intarzie achitarea facturilor de transport.  

 

Practic, in conditiile pandemiei si a blocajului economic indus, lista incidentelor de plata se transforma dintr-un instrument benefic intr-un factor neintentionat de presiune financiara. Avem in vedere, si afirmam in favoarea creditorilor, ca exista ca si pina acum, cai legale de recuperare a facturilor de transport. 

 

De aceea, administratia BurseiTransport ia decizia ca pe perioada pandemiei, in aceste imprejurari extraordinare, sa refuze de la publicare incidentele de plata cu scadenta ulterioara datei de 15 Februarie 2020.  

 

Consideram ca cei care nu au achitat creantele ajunse la scadenta pina la acea data, au avut ocazia sa o faca independent de aparitia blocajului generat de pandemie. 

 

Declarantilor ce ignora decizia de mai sus, si declara contracost incidente de plata cu scadenta ulterioara datei de 15.02.2020, li se vor returna creditele in portofoliul companiei. 

 

Decizia nu se aplica retroactiv si nu atinge declaratiile primite pina in acest moment. 

 

Administratia BursaTransport  Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.