BursaTransport

Statistici BursaTransport

20.275 marfuri disponibile
2.297 camioane disponibile
37.786 marfuri in ultimele 24h
1.581 camioane in ultimele 24h
43 utilizatori online
21.613 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

12-07-2017

Informatii de la Registrul Comertului - disponibile in BURSATRANSPORT

Pentru utilizatorii BurseiTransport care nu isi fac direct un cont de acces la aplicatia RECOM a Oficiului National al Registrului Comertului, incepand de astazi punem la dispozitie o cale de acces la aceasta aplicatie pe baza accesului la BursaTransport.

 

Informatiile de la Registrul Comertului va ofera date online si in timp real despre TOATE companiile romanesti, si mai ales despre administratori si actionari: la ce alte companii sunt implicati. Asadar, informatii despre companii si despre legaturile dintre companii.

 

Rapoartele se pot solicita in meniul VERIFICARE FIRME, comanda Verificare Reg.Comert. Informatiile sunt livrate prin email sub forma unui fisier PDF.

 

Cu toate ca informatiile au un caracter public, la fel ca si prin RECOM, obtinerea lor se face contra cost. Prin BursaTransport, care va degreveaza de administrarea unui cont la RECOM, costul unui raport este de 1,50 CRB (12,38 lei + TVA).

 

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.