BursaTransport

Statistici BursaTransport

41.072 marfuri disponibile
3.317 camioane disponibile
52.208 marfuri in ultimele 24h
1.814 camioane in ultimele 24h
1.427 utilizatori online
22.030 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

27-08-2019

Lansarea noului site 123cargo/BursaTransport

Astazi am deschis accesul alternativ catre noul site. Ca sa vizitati/lucrati pe noul site aveti un buton la dispozitie:

 

 

 

 

Din noul site, la fel, va puteti intoarce in site-ul curent:

 

 

 

 

Dorim sa va informam asupra catorva aspecte importante:

 

  1. In urmatoarea perioada, amandoua site-urile vor fi la dispozitia dumneavoastra, pentru a va oferi o tranzitie confortabila spre noul site si pentru a evita dezagrementele schimbarilor bruste
  2. Continutul celor doua site-uri este unic, puteti asadar sa executati actiunile dvs pe oricare din cele 2 versiuni de site.
  3. Noul site are cateva functionalitati noi:
    1. Cautarea simpla de anunturi spot: inainte sa vedeti lista de raspunsuri, vedeti cate raspunsuri are lista si, doar daca sunt foarte multe, prea multe, aplicati criterii suplimentare de filtrare: tonaj, cubaj, tip camion, etc
    2. Tab-uri multiple de cautare marfa: pe rute diferite; lansati reimprospatarea automata in toate tab-urile, ramaneti pe unul din ele, iar la aparitia de noi marfuri pe tab-urile inactive, sunteti atentionat
    3. Lista de anunturi favorite: puteti “trage de-o parte” anunturile care va intereseaza, intr-o lista in care adaugati/stergeti acele anunturi pe care doriti sa faceti oferte de transport (lista marfurilor favorite) sau cereri de transport (lista camioanelor favorite)

Spre stiinta dumneavoastra: noi facilitati pe care le vom anunta in curand, vor fi implementate doar in noul site responsive. “Responsive” inseamna ca acelasi site il puteti vizita la orice rezolutie de ecran: de la laptop/desktop pana la telefon mobil.

Feedback-urile dumneavoastra continua sa fie importante pentru noi. Ni le puteti adresa din butonul dreapta prezent in noul site:

 

 

Administratia 123cargo/BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.