Licentele de intermediere si documentele emise de Autoritatea Rutiera Romana prelungite automat pe perioada starii de alerta

Siguranta |  13-Dec-2021

BursaTransport ofera serviciul de verificare a licentelor si copiilor conforme aferente vehiculelor unei companii pentru a evalua corect si rapid partenerul de transport.

 

Cu toate aceastea, avand in vedere starea de alerta in care Romania se afla de la inceputul pandemiei, atragem atentia utilizatorilor ca Autoritatea Rutiera Romana (ARR) are emis un comunicat de presa prin care anunta prelungirea automata a documentelor expirate pe durata starii de alerta si 90 de zile de la incheierea acesteia.

 

Astfel, la interogarea aplicatiei referitoare la licentele de intermediere, exista posibilitatea ca raspunsul primit sa fie „Licenta nu exista” si, in fapt, aceasta sa fie expirata si prelungita automat. In acest caz, recomandarea BursaTransport este legatura directa cu compania respectiva si solicitarea unei copii a licentei.

 

Gasiti pe link-ul de mai jos comunicatul oficial al ARR din data de 19.05.2020:

https://www.arr.ro/Files/uploads/199-anunturi%20prelungire.pdf

 

 

Administratia BursaTransport

Licentele de intermediere si documentele emise de Autoritatea Rutiera Romana prelungite automat pe perioada starii de alerta
Formular asistenta