Licentierea casei de expeditie revizuita!

General |  06-Feb-2006

In urma demersurilor facute de USER impotriva taxelor de licentiere exagerat majorate pentru casele de expeditie (prevazute in Ordinul 2156/Dec.2005), astazi 6 Februarie a avut loc o intrevedere intre o delegatie a consiliului de conducere USER si reprezentanti ARR si ai Ministerului Transporturilor.

Negocierea s-a incheiat cu succes pentru expeditori. Rezultatul intrevederii a fost incheierea unei minute intre cele 2 parti prin care ARR isi revizuieste modul de taxare a licentelor pentru casele de expeditie (licenta de executie pentru activitatea de intermediere) si va supune modificarile spre aprobare ministrului transporturilor.

Textul minutei il veti putea examina incepind de Marti 7 Februarie pe site-ul USER (www.user.ro)

Administratia BursaTransport considera aceasta imprejurare o reusita pentru partile implicate: USER care s-a manifestat ca o asociatie profesionala, reprezentind cu promptitudine interesele expeditorilor in fata administratiei centrale, iar ARR - prin directorul general, respectiv Ministerul Transporturilor - prin consilier al ministrului, ca disponibilitate si flexibilitate in acest dialog cu societatea civila.

Concluzie: asteptati citeva zile cu licentierea (re-licentierea) pentru casa de expeditie.


Administratia BursaTransport

Licentierea casei de expeditie revizuita!
Formular asistenta