BursaTransport

Statistici BursaTransport

23.630 marfuri disponibile
1.820 camioane disponibile
1.163 marfuri in ultimele 24h
319 camioane in ultimele 24h
25 utilizatori online
21.717 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

21-03-2014

Luni vom trimite primul newsletter BursaTransport

Luni 24 martie 2014 vom transmite membrilor BursaTransport primul newsletter din partea Administratiei aplicatiei.

Recurgem la aceasta modalitate de comunicare pentru a va pune la dispozitie, intr-un mod mai vizibil, informatii care va pot ajuta in activitatea Dumneavoastra pe BursaTransport.

Newsletterele vor contine informatii statistice despre luna anterioara, dar si despre activitatea noastra pentru mentinerea la nivel inalt a securitatii tranzactiilor.

De asemenea, vom incerca prin newslettere sa va atragem atentia asupra anumitor elemente interesante din aplicatie si sa explicam mai bine functionarea ei pentru a va ajuta sa obtineti cat mai mult din facilitatile pe care BursaTransport vi le pune la dispozitie.

 

Dar primul newsletter nu inseamna numai prezentarea de informatii despre ceea ce ati folosit pana acum, am rezervat aceasta ocazie si pentru a va anunta lansarea unui nou serviciu.

Serviciul care va fi lansat luni va fi insotit si de o promotie de lansare care speram sa va trezeasca interesul, iar prin intermediul lui consideram ca va vom ajuta in gasirea de parteneri contractuali care sa va ofere mai multa siguranta in tranzactionare.

 

Asteptam reactiile Dumneavoastra si sugestii referitoare la informatiile pe care doriti incluse in urmatoarele newslettere.

 

Administratia BursaTransportAcest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.