Mesaj de la APTE2002

General |  20-Oct-2010

Stimati colegi,

Am hotarat de comun acord cu domnul Nistor Sorin de la Desa Trans, sa formam un nucleu de initiativa care va actiona in penal firma Alina&Alex Spedition SRL, in vederea recuperarii prejudiciilor create. Facem acest demers in incercarea de a crea un precedent in materie de tragere la raspundere a acelor "pseudo" intermediari, care prin vadita activitate infractionala ne duc firmele in faliment.

 

Pe aceasta cale rog toti colegii care au de recuperat bani de la firma Alina&Alex Spedition SRL, sa-si trimita datele de contact pe adresa de mail :


mayer@apte2002.ro

 

Asteptam deasemenea descrierea problemelor si a particularitatilor comenzilor primite de la ei, pentru a cladi o viziune ampla a situatiei create de ei, pe care sa o putem inainta procuraturii.

 

Asteptam semnalarile dumneavoastra,

 

Cu stima,

Mayer Siegfried - secretar APTE 2002 

 

 

 

La mesajul domnului Siegfried Mayer, Administratia BursaTransport isi exprima totala disponibilitate de a furniza din backup-urile aplicatiei orice informatie care poate conduce la dovedirea tentativei de frauda din partea sus numitei firme, si care ar putea fi de folos la depunerea plangerii la Politie. FRAUDA  = perechea de comenzi (primita si transmisa de catre intermediar, din care rezulta ca promite sa plateasca mai mult decat va incasa).

 

 

ACTUALIZARE 21.10.2010

 

Stimati colegi,


Am pornit actiunea de strangere de dovezi, am mandatat casa de avocatura Valentin&Asociatii din Arad, personal pe domnul avocat Lucian Bichis, care de azi incolo se va ocupa in cadrul casei de avocatura cu formularea plangerii penale impotriva firmei Alina&Alex Spedition din Draganesti nr. 130, BH. Toate inscrisurile pe care le-ati trimis pe adresa mayer@apte2002.ro sunt deja inmanate domnului avocat.

 

Daca sunteti interesati sa participati in procesul penal in calitate de parti vatamate, va rog sa trimiteti pe adresa de mail:
lucianbichis@valentin-asociatii.com
al av. Lucian Bichis, toate inscrisurile care dovedesc paguba suferita, anume: CMR confirmat fara rezerve, comanda de transport, factura, confirmare primire factura, etc.


Este foarte important ca fiecare parte vatamata sa faca demersuri de a obtine comanda initiala catre Alina&Alex Spedition emisa de beneficiarul marfurilor,  eventual factura emisa de Alina&Alex Spedition catre beneficiarul marfii. Asta pentru a dovedi ca firma Alina&Alex Spedition in mod fraudulos accepta sa primeasca o suma mai mica de la beneficiarul marfurilor, decat a promis ca va plati transportatorului pentru efectuarea fizica a transportului.


In cadrul procesului penal urmeaza sa se incerce recuperarea prejudiciului pentru fiecare dintre dumneavoastra.


Mentionam ca strangerea de dovezi are un termen limita pana vineri, 29.10.2010, data dupa care urmeaza sa se redacteze forma finala a plangerii, mentionand toate firmele care au fost pagubite prin inselaciune (sau prin simpla neplata a c.v. transportului) de firma Alina&Alex din Draganesti nr. 130, BH .


Din acest moment toata corespondenta in domeniu o sa o purtati direct cu domnul avocat, ca toate informatiile sa ajunga in acelasi loc.


Datele de contact ale domnului avocat Lucian Bichis sunt :

Valentin&Asociatii SCPA,

310010 - Arad, Romania,

str. Tudor Vladimirescu nr. 23.

Tel. : 0257.256955,

Fax : 0257.259820

Mobil : 0733.037898

e-mail :  lucianbichis@valentin-asociatii.com

www.valentin-asociatii.com

 

Cu stima,
Mayer Siegfried - secretar APTE 2002

Mesaj de la APTE2002
Formular asistenta