Modificare tehnica majora in BursaTransport

Informari |  16-Oct-2012

Dupa cum din pacate multi dintre dumneavoastra ati observat, in ultimele saptamani aplicatia noastra “se poticnea” la anumite ore ale zilei. In principal acest fenomen se datoreaza solicitarii accesului simultan al utilizatorilor, care a crescut in ultimele luni cu circa 50%.

 

Audienta sporita a aplicatiei este de natura sa ne bucure, insa pina acolo ne-a creat probleme tehnice legate de limitele platformei (de calculatoare) care tin BursaTransport in functiune.

 

Departamentul nostru tehnic a luat nota imediat de fenomenul negativ, si in aceste ultime saptamani a lucrat intens la ceea ce vom pune miercuri seara in aplicare:

 

Migrarea aplicatiei BursaTransport de pe o platforma traditionala pe o platforma de servere de tip “cloud computing”.

 

Aceasta schimbare este necesara pentru a majora dinamic numarul de servere necesare sustinerii traficului simultan la orele de virf. Adaptarea dinamica a platformei tehnice este dificila si extrem de costisitoare pe o platforma clasica, asa cum functionam pina miercuri seara.

 

Pentru ce toate aceste explicatii?

 

Pentru a va informa despre efortul pe care l-am depus in pregatirea migrarii, pentru a va asigura ca incontinuu satisfatia utilizatorilor nostri este de maxima importanta pentru noi si in aceste ultime saptamani nu am stat indiferenti ci am pregatit migrarea de miercuri seara, pentru ca sa fiti avizati asupra eventualelor disfunctionalitati ce pot aparea ca in orice imprejurare in care aplicatiei i se aduc modificari majore.

 

Asadar, miercuri 17 octombrie la orele 17:00, BursaTransport se inchide pentru aceasta migrare. Functie de viteza cu care noua adresa (DNS-ul) se propaga in internet, dupa teoretic 15’ dar practic dupa citeva ore, veti putea accesa din nou aplicatia.

 

Speram ca o veti face in conditii ireprosabile si cu viteza sporita de incarcare a paginilor. Orice sesizare de disfunctionalitate pe email office@bursatransport.ro este binevenita si ne ajuta.

 

 

Cu respect,

 

Ing.Dan Cotenescu

Administratia BursaTransport

Modificare tehnica majora in BursaTransport
Formular asistenta