Modificari in BursaTransport

Informari |  15-Dec-2011
  1. 1.     Accesul la BursaTransport

In prezent, BursaTransport ofera 3 tipuri de abonamente:

 

-       Abonament flexibil

-       Abonament de 6 luni

-       Abonament de 12 luni

 

La 1 ianuarie vom implementa un nou atribut al companiilor membre BursaTransport, si anume MODUL DE ACCES al BurseiTransport, care va putea fi:

 

-       Acces prin abonament, sau

-       Acces flexibil

 

Accesul prin abonament va insemna in continuare optarea pentru abonament de 6 sau 12 luni (6M sau 12M).

 

Accesul flexibil va corespunde actualului “abonament” flexibil. Asadar, cei ce astazi se cheama ca au un abonament flexibil, de la 1 Ianuarie se cheama ca nu vor mai avea abonament, ci acceseaza flexibil BursaTransport. Implementarea modului de acces nu necesita nici o actiune din partea utilizatorilor

 

Modul de acces al BurseiTransport va deveni astfel un atribut suplimentar al companiei, asa cum este de exemplu “activitatea principala in raport cu BursaTransport” (caraus, companie de expeditie, client transport). Acest nou atribut va fi vizibil in fisa companiei, impreuna cu CUI, nr.Reg.Comert, activitatea principala in raport cu BursaTransport.

 

Introducerea modului de acces ca atribut al companiei aduce in viziunea noastra o clarificare cu privire la importanta pe care aplicatia noastra o are in activitatea de zi cu zi a companiei. Aceia ce folosesc zilnic BursaTransport vor opta pentru accesul prin abonament – deoarece are un cost unitar (zilnic) scazut. Iar cei ce folosesc BursaTransport accidental sau ocazional, ne asteptam sa opteze pentru accesul flexibil, cu toate ca are costul zilnic mai ridicat.

 

Tarifele abonamentelor si accesului flexibil exprimate in CRB (credite Bursa) raman neschimbate.

 

  1. 2.     Utilizatorii suplimentari la accesul prin abonament

Incepand cu 1 Ianuarie abonamentul nu va mai fi al utilizatorului ci al companiei angajatoare (in cadrul careia, in numele careia, in interesul careia utilizatorul acceseaza Bursa). Optiunea pentru abonament va da companiei dreptul de acces pentru un (singur) utilizator, pe perioada abonamentului. Incepind cu al doilea utilizator, acestia se vor numi utilizatori suplimentari. Utilizatorii suplimentari vor putea accesa BursaTransport din momentul activarii pina la expirarea abonamentului companiei.

 

Costul activarii unui utilizator suplimentar va fi de 30 CRB (credite BursaTransport)

 

  1. 3.     Majorarea contravalorii unui CRB (credit BursaTransport)

Incepind cu 1 Ianuarie costul CRB-ul se majoreaza de la 2,5 la 3 lei plus TVA (majorare cu 20%). Aceasta majorare este dictata de majorarea propriilor noastre costuri, de cresterea beneficiilor pe care aplicatia le aduce utilizatorilor si nu in ultimul rand, de propriile noastre tinte de venituri fixate pentru 2012, care sa ne ofere bugetele necesare dezvoltarii unor servicii noi in cadrul BursaTransport. Majorarea nu are efecte retroactive (creditele achizitionate anterior datei de 1 Ianuarie 2012).

 

Ne mentinem in continuare obiectivele de a ramane cea mai ieftina aplicatie de tip bursa transport si de a deveni cea mai sigura aplicatie de acest gen.

 

  1. 4.     Modificari in Regulamentul BursaTransport

Pe linga implementarea in Regulament a notiunii de tip de acces ca atribut al companiei, a notiunii de utilizator al abonamentului si utilizatori suplimentari pe abonament, vom introduce suspendarea partiala definitiva a unui utilizator pentru abateri repetate.

 

In loc sa penalizam compania angajatoare pentru utilizarea neconforma de catre salariatii sai, vom avea posibilitatea sa suspendam definitiv (si partial) pe acesti utilizatori. Aceasta solutie vine sa usureze administrarea aplicatiei, in special a listei de discutii.

 

 

Administratia BursaTransport

Modificari in BursaTransport
Formular asistenta