BursaTransport

Statistici BursaTransport

24.796 marfuri disponibile
1.724 camioane disponibile
857 marfuri in ultimele 24h
155 camioane in ultimele 24h
134 utilizatori online
21.835 utilizatori activi
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Pagina pentru imprimare

09-12-2014

Parteneriat in domeniul sigurantei cu bursa Cargo.lt

Noul parteneriat între Wolters Kluwer Transport Services și Cargo.LT face ca piața europeană a transporturilor să fie mai sigură pentru toți 

 

Wolters Kluwer Transport Services (furnizor european  de top în materie de servicii și software privind managementul transporturilor), și Cargo.LT (principala bursă de transport lituaniană, activă în țările baltice), au anunțat faptul că au iniţiat o strânsă colaborare între bursele de transport Teleroute, BursaTransport și Cargo.LT, în scopul de a creşte siguranţa pe piaţa transporturilor, la nivel european. Parteneriatul presupune schimbul de „liste negre”, ce includ clienții frauduloși, precum și alinierea procedurilor de siguranță pe piață. Ambele firme sunt convinse că această colaborare este benefică pentru toți participanții din industria europeană a transporturilor.

 

Colaborare pentru siguranță 

Parteneriatul dintre cele două firme, care intră în vigoare începând de astăzi, implică trei burse de transport: Cargo.LT, Teleroute și  BursaTransport. Această colaborare include schimbul celor mai bune practici (precum procesul de verificare a noilor clienți care doresc să obţină acces la  bursele de transport, colaborarea privind medierea datoriilor), precum și schimbul listei negre cu clienții frauduloși și rău-platnici. Astfel, unei firme de transport false, descoperite ca atare de către una dintre bursele de transport din cadrul parteneriatului, nu i se va permite accesul la nici o altă bursă de transport parteneră.

 

Fabrice Maquignon, directorul executiv al Wolters Kluwer Transport Services, precizează: „Acest tip de parteneriat subliniază faptul că 99,99% din datele noastre sunt prelucrate în siguranță. Ne străduim zilnic să fim cel mai sigur loc pe piața paneuropeană în ceea ce privește transportul, și să asigurăm livrarea cu succes a fiecărei încărcături. Așteptăm cu interes să împărtășim cele mai bune practici între Cargo.LT, Teleroute și BursaTransport.”


Laurynas Aidietis, director executiv al Cargo.LT, menționează: “O piață sigură are o importanță primordială pentru Cargo.LT, iar acest parteneriat reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne asuma responsabilitatea creării unei piețe mai sigure. Această colaborare reprezintă o etapă logică pentru dezvoltarea noastră și consolidarea siguranței transporturilor în Europa.” 

 

Parteneriate cu terți 

Acest parteneriat rezultă dintr-un angajament comun în vederea îmbunătățirii pieței și reprezintă un element important pentru viitorul burselor de transport și pentru activitatea de transport din Europa. Pe măsură ce se răspândesc și se partajează informații relevante, încărcăturile vor fi livrate în siguranță și la timp peste tot în Europa, ceea ce va crește încrederea clienților în piața de transport.         

 

***

 

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul web WKTS www.wktransportservices.com și/sau urmăriți în timp real actualizări privind activitățile grupului pe contul de twitter @WK_TS.

 

Despre Cargo.LT 

Din anul 1999, Cargo.LT este cea mai mare bursa de transport din țările baltice. Zilnic, în cadrul sistemului,  peste 15.000 de firme publică peste 17.000 de oferte, dinspre est  catre vest și invers. Cargo.LT este, de asemenea, cel mai mare furnizor de știri din mass-media pentru sectorul de transporturi și logistică, având propriul portal de știri www.CargoNEWS.lt. 

 

Despre Wolters Kluwer Transport Services 

Wolters Kluwer Transport Services este unicul furnizor de servicii şi software „la-cerere” privind managementul transportului, care livrează soluţii pentru firme de transport, case de expediţii şi furnizori de logistică. Soluţiile sale eficiente din domeniul transportului, şi anume: Teleroute123cargo, BursaTransport, Transwide, TAS-tms  și FreightCentral, conectează zilnic o comunitate alcătuită din peste 100.000 de profesionişti din domeniul transportului, incluzând 50.000 de transportatori, cu scopul de a-i ajuta să gestioneze cu success procesele zilnice de transport, pe patru continente şi în 25 de limbi.

Wolters Kluwer Transport Services face parte din grupul Wolters Kluwer, care a avut în anul 2013 venituri anuale estimate la  3.6 miliarde de €, are peste 19.000 de angajaţi la nivel mondial, şi desfăşoară operaţiuni în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, Asia-Pacific şi America Latină. Wolters Kluwer are sediul central în Alphen aan den Rijn, Olanda.  Acţiunile sale sunt cotate la Euronext Amsterdam (WKL) şi sunt incluse în AEX şi Euronext 100.

 Acest site foloseste cookie. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul in privinta folosirii cookie-urilor.

Vezi mai multe detalii.