ProFxUser – certificat de utilizator profesionist al burselor de transport

Informari |  13-Dec-2022

 

In baza experientei in domeniul transportului rutier de marfa si al expeditiei ca intermediere in transport, precum si prin cei peste 20 de ani de experienta in administrarea BurseiTransport

 

Am lansat site-ul www.profxuser.com destinat persoanelor fizice ce activeaza in domeniul transportului rutier de marfa si, se presupune, folosesc o bursa de transport. Site-ul are menirea sa propuna o testare a cunostintelor referitoare la:

  • transportul rutier de marfa
  • burse de transport
  • conventii internationale ce reglementeaza transportul de marfa
  • activitatea curenta a companiilor de transport si expeditie.

 

 

Testul consta din 20 de intrebari selectate automat dintr-o colectie pregatita in acest scop de intrebari si raspunsuri. Testul se desfasoara online si contratimp. Candidatul la testare care trece testul cu succes poate solicita un certificat ProFxUser care atesta oricui este interesat ca titularul acestuia a trecut cu succes testul ProFxUser. La solicitarea certificatului, titularul va trebui sa treaca printr-un proces conform GDPR de verificare a identitatii.

 

 

Titularul certificatului ProFxUser si in acelasi timp utilizator BursaTransport, are la dispozitie in panoul de administrare, sectiunea date personale, prin propria optiune, posibilitatea de a-si instala adiacent profilului sau personal in BursaTransport a badge-ul ce indica detinerea certificatului.

 

 

Badge-ul astfel afisat este menit sa indice celorlalti utilizatori ca prin absolvirea testului ProFxUser, respectivul titular a facut dovada ca este un profesionist in transportul rutier de marfa si in utilizarea BurseiTransport.

 

Scopul proiectului este afirmarea si recunoasterea excelentei profesionale in randurile utilizatorilor BurseiTransport.

 

 

Echipa ProFxUser

ProFxUser – certificat de utilizator profesionist al burselor de transport
Formular asistenta