Publicare incarcari din Ungaria, Slovacia, Austria si consultari prea putine

Utilizare |  18-Feb-2021

 

Pe scurt: 

Postatori de marfa: Nu mai publicati incarcarile din Ungaria, Slovacia, Austria ca fiind din Timisoara/Arad/Oradea pentru ca transportatorii au de astazi un instrument nou de vizualizare a acestor incarcari 


Consultanti de marfa: cind cautati exporturi spre vest incercati comanda noua Caut marfa spre Vest 

 

*** 


Dupa ce am primit plangeri cum ca se publica marfuri cu incarcare din vestul tarii (Timisoara, Arad, Oradea) ele fiind de fapt incarcari in tarile de la vest de noi, cu precizarea locului adevarat de incarcare in rubrica descrierea marfii, am trecut la examinarea cauzelor acestui obicei nociv. 


Am aflat foarte repede ca incarcarile din Ungaria, Slovacia, Austria spre vest nu au vizualizari suficiente deoarece, din pacate, transportatorii romani executa cautarea DIN ROMANIA catre tarile vestice. Iar postatorii au gasit aceasta metoda sa isi produca vizualizari: inlocuind locul real al incarcarii, situat in drumul spre vest dar in tara vecina, cu locatii din vestul patriei noastre. 


Aceasta practica este nociva: in primul rand pentru transportatorii consultanti de marfuri. Pierd timp si isi fac nervi cand vad ca de fapt incarcarea este din Vesprem nu din Arad. (Ofera dislocare sau nu?) Apoi, pentru noi insine: incercam sa crestem numarul de utilizatori din Ungaria. Si acestia, la randul lor, cauta marfa din Ungaria, tara lor natala, catre vest si nu vad marfurile postatorilor romani. 


La o analiza a incarcarilor din orasele de vest publicate in BursaTransport spre vest, estimam ca circa 20% se incadreaza in aceasta practica. Iar lista noastra cuprinde cel putin 20 de companii care abuzeaza de aceasta practica. 


De astazi gasiti solutia, si dumneavoatra postatori, si dumneavoatra transportatori consultanti: comanda noua de cautare marfa, numita Caut marfa catre Vest. 


Ne asteptam ca postatorii sa inteleaga instrumentul pe care-l oferim si de acum incolo sa specifice locul corect al incarcarii. Ne asteptam ca transportatorii sa foloseasca noua cautare de marfa de export spre vest. 


Ca si masura complementara, vom descuraja practica amintita in randul postatorilor; marfa trebuie sa fie reala si unic publicata, iar datele ei corect manifestate.

  

Impreuna cu descurajarea postarilor multiple si modificate doar de dragul prezentei in capul listei, noua comanda se inscrie in preocuparea noastra pentru satisfactia utilizarii BurseiTransport, de un an valabila si pe format smartphone, fara aplicatie, ci cu browser-ul telefonului. Noua tema responsive BursaTransport/123cargo. 


Administratia BursaTransport 


Mostra de abuz fata de ceilalti utilizatori si fata de aplicatia BursaTransport:

 

Publicare incarcari din Ungaria, Slovacia, Austria si consultari prea putine
Formular asistenta