Rapoarte de credit in abonament

Informari |  28-Aug-2014

De la 1 Septembrie BursaTransport va ofera rapoarte de credit RISCO in numar nelimitat, in formula abonament, pe un an de zile, la pretul de 15 CRB (67,50 ron + TVA). Actualmente, rapoartele se cumpara per bucata la pretul de 5 CRB (22,50 ron + TVA).

 

Cost actual

Cost de la 1 septembrie 2014

5 CRB/raport

15 CRB/numar nelimitat de rapoarte, 1 an de zile

 

Prin schimbarea modelului de vanzare vizam sporirea utilizarii acestor rapoarte de credit.

 

Recomandam descarcarea raportului de credit in special in situatia in care va pregatiti sa preluati marfa de transportat de la un nou client expeditor.

 

Cu informatiile din raport puteti evalua starea finanaciara generala a viitorului dumneavoastra client, si mai ales, limitele recomandate de creditare (factura de transport cu plata la termen) a viitorului client.

 

Precizam ca aceste informatii sunt extrase de catre partenerul nostru RISCO din date publice aflate la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului, iar limitele de creditare sunt calculate dupa un algoritm propriu.

 

Rapoartele contin 3 sectiuni:

 

  •     - Risc financiar (sintetic si o serie intreaga de indicatori) al firmei interogate
  •     - Limite recomandate de creditare (facturare cu scadenta de plata) recomandate pentru relatia cu firma respectiva
  •     - Datorii restante (la bugetul de stat) – deoarece existenta acestora induce pericolul blocarii conturilor bancare de catre
  •       autoritatea fiscala si implicit intarzierea platii furnizorilor

 

Recapitulam instrumentele pe care vi le punem la dispozitie pentru a incheia tranzactii mai sigure si va rugam sa le folositi cat mai intens inainte de a incheia tranzactii de transport :

 

  •      1.  Fisa companiei
  •      2.  Scoringul companiei
  •      3.  Verificarea licentelor ARR
  •      4.  Rapoartele de credit

 

Abonamentul la rapoartele de credit este valabil pe un an de zile de la data activarii lui si este utilizabil numai cu acces activat (prin abonament sau flexibil) la BursaTransport. Rapoartele se pot solicita numai asupra membrilor BursaTransport. Pentru comandarea unor rapoarte complete RISCO va recomandam site-ul partenerilor nostri, www.risco.ro

 

Activarea abonamentului la rapoarte de credit se face automat atunci cind solicitati un raport, cu conditia sa aveti 15 CRB in portofoliul companiei.

 

Administratia BursaTransport

Rapoarte de credit in abonament
Formular asistenta