Recunoastere acordata utilizatorilor BursaTransport certificati ProFxUser

Informari |  23-Aug-2023

 

 

 

Deoarece in platforma BursaTransport incurajam profesionalismul utilizatorilor, deoarece certificatul ProFxUser este asociabil cu profilul de utilizator,

 

Am decis sa oferim acces gratuit utilizatorilor ce fac dovada detinerii certificatului de utilizator profesionist al burselor de transport.

 

In preajma reinnoirii abonamentului de catre societatea angajatoare a utilizatorilor certificati ProFxUser, la cererea acestora, vom acorda cate un discount la reinnoirea abonamentului egal cu costul de activare al unui extra utilizator, pentru fiecare utilizator certificat. Daca utilizatorul certificat este singurul utilizator al societatii, discount-ul oferit va fi scazut din costul abonamentului.


Prin acest demers, BursaTransport incearca sa incurajeze probarea profesionalismul utilizatorilor sai si sa ofere recunoastere acordata celor ce obtin certificatul de utilizator profesionist.


Reamintim ca obtinerea certificatului ProFxUser se face in urma sustinerii cu succes a unui test online cuprinzand 20 de intrebari din domeniile:

  • Transportul rutier de marfa
  • Serviciile oferite de bursele de transport, si in special de catre BursaTransport
  • Conventii internationale ce reglementeaza transportul rutier de marfa
  • Activitatea curenta a companiilor de transport si de expeditie

 

Obtinerea certificatului este gratuita.

 

Echipa BursaTransport

Recunoastere acordata utilizatorilor BursaTransport certificati ProFxUser
Formular asistenta