Reguli de utilizare modificate

Informari |  17-Jan-2009

Astazi 15.01.2009 la ora 11:00 intra in vigoare noile reguli de utilizare. Continutul acestor reguli modificate a putut fi consultat incepind cu 29.12.2008. Pe lista de discutii am deschis tot atunci un subiect in care ati putut manifesta opiniile dvs. referitoare la proiectul de regulament.

 

In esenta modificarile vizeaza modul in care se publica incidentele de plata. Spre diferenta de ceea ce am avut pina astazi, de acum incolo orice incident trebuie probat cu documente inainte de a fi publicat. Tot inainte de a fi publicat, autorul incidentului este contactat de Administratia BursaTransport. Daca acesta are un punct de vedere documentat care face necesara evaluarea incidentului, Administratia nefiind abilitata sa evalueze situatii conflictuale, se abtine de la publicarea respectivului incident, partile urmand sa-si rezolve incidentul in instantele judecatoresti, si nu pe lista incidentelor de plata.

 

Modificarea regulamentului a fost necesara pentru ca in ultimul timp a fost publicat un numar imens de incidente dublate, cu toate ca acest lucru s-a intamplat pe propria raspundere a declarantilor.

 

 

Administratia BursaTransport

Reguli de utilizare modificate
Formular asistenta