Regulile de utilizare BursaTransport devin obligatorii la 1 Iulie!

Informari |  29-Jun-2006

Dupa o perioada de 6 luni in care utilizatorii BursaTransport au avut posibilitatea sa se familiarizeze cu Regulile de utilizare, administratia a decis ca Simbata 1 Iulie ora 0:00 sa treaca la aplicarea lor efectiva si riguroasa.

 

 

Asta va insemna ca de Simbata incepind, conturile mai vechi de 2006 nu vor mai putea accesa aplicatia fara ca mai intai sa procedeze la acceptarea lor formala, sau la declinarea calitatii de membru BursaTransport. In fapt, veti avea 2 butoane:

  • Accept
  • Renunt (la calitatea de membru BursaTransport)
  •  

 

Aplicarea riguroasa a regulilor de utilizare va insemna luarea AUTOMATA – de catre program, a urmatoarelor masuri:

     

  • cei care nu pot dovedi – la cererea Administratiei BursaTransport, in maxim 48 de ore, incidentele publicate (de plata sau de transport) cu documentatie suficienta, isi pierd contul definitiv
  •  

  • cei care dobindesc sau detin fulgeras rosu din cumul de cel putin 3 incidente de plata nu vor mai putea publica marfuri pina nu le dispare fulgerasul prin stergerea incidentelor sau marcarea lor ca rezolvate
  •  

     

  • cei care dobindesc sau detin fulgeras rosu din incidente de transport nu vor mai putea publica camioane pina nu le dispare fulgerasul rosu
  •  

 

 

Rugam pe aceasta cale pe toti cei care au cumul de 3 incidente – de plata sau de transport, sa incerce sa isi rezolve situatia amiabil cu declarantii incidentelor (reclamantii) – spre a evita situatia de suspendare partiala a contului (suspendarea dreptului de publicare de marfuri sau de camioane) incepind de Simbata 1 Iulie.

 

 

De asemenea solicitam celor care publica incidente o evaluare corecta a riscului asumat la publicarea unui incident; nefurnizarea la cererea Administratiei a documentelor doveditoare in maxim 48 de ore duce la pierderea definitiva a contului.

 

 

Incepind din acest moment si pina Simbata, Administratia va sta la dispozitie in timpul programului de lucru pe TranspoChat, in camerele "Incidente de plata" si "Incidente de transport" pentru lamuriri.

 

 

Reamintim dorinta si speranta noastra de a face din portalul BursaTransport un instrument de lucru sigur si practic pentru carausi si companiile de expeditie. Reiterind istoricul BursaTransport, aceasta aplicatie a functionat mult timp fara Reguli de utilizare, dar cresterea numarului de utilizatori si unele tendinte manifestate de utilizare a listelor intr-un mod vindicativ sau peiorativ au dus la conceperea Regulilor de utilizare, si acum, la 1 Iulie, la aplicarea lor stricta.

 

 

Administratia BursaTransport, Dan Cotenescu. 26 Iunie 2006.

Regulile de utilizare BursaTransport devin obligatorii la 1 Iulie!
Formular asistenta