Restrictie de tonaj la tranzitul prin Cluj-Napoca

General |  15-Oct-2004

Consiliul Judetean Cluj, in colaborare cu Consiliul Local Cluj-Napoca, Regia Autonoma a Drumurilor Judetene, Administratia Nationala a Drumurilor si Serviciul Politiei Rutiere, a luat decizia de interzicere a accesului in municipiul Cluj-Napoca a traficului greu (camioane mai mari de 10 tone).

Aceasta masura va intra in vigoare incepand de luni 18 octombrie.

Incepand cu aceasta data, traficul greu spre Oradea si Baia Mare va fi deviat temporar, dupa cum urmeaza:
- Traficul dinspre Oradea spre Baia Mare - Bistrita, de pe DN 1, la iesirea din localitatea Capusu Mare pe DJ 103K, prin localitatea Garbau, cu intrare pe DJ 108C si apoi pe DN 1F prin Radaia - Baciu - Cluj-Napoca, prin fata Garii CFR, Str. Oasului - Str. Fabricii - Str. Plevnei - cartier Someseni.
- Traficul dinspre Baia Mare si Bistrita spre Oradea, din cartierul Someseni - Str. Plevnei - Str. Fabricii - Piata Garii - Baciu - Radaia - Garbau cu iesire pe DN 1 la Capusu Mare

Noul traseu a fost marcat si semnalizat corespunzator, corespunzand cerintelor impuse de legislatia in vigoare. Masura este valabila numai pentru camioanele care tranziteaza orasul.

Pentru transportatorii care vor avea de efectuat livrari de marfa in Cluj-Napoca, municipalitatea va infiinta un birou care va autoriza accesul in oras.


Sursa: UNTRR

Restrictie de tonaj la tranzitul prin Cluj-Napoca
Formular asistenta