Restrictionam accesul simultan pe acelasi cont la BursaTransport

Utilizare |  16-Apr-2010

Din motive diverse masura anuntata in Ianuarie 2010 a fost amanata cu 3 luni. Insa la 1 Mai  restrictionarea intra in vigoare.

 

Reamintim scopul nostru in adoptarea acestei restrictii: sporirea gradului de securitate al tranzactiilor pe BursaTransport.

 

In fapt, lucrurile se vor petrece in felul urmator:

 

Cand sunteti autentificat pe BursaTransport, oricine se va autentifica pe contul dvs in acelasi timp cu dvs. va produce intreruperea sesiunii dvs de lucru. Daca va logati din nou, il scoateti dumneavoastra din sesiune celalalt. Si asa mai departe. Pana ce unul renunta.

 

Pina la data de 1 Mai, accesul simultan pe acelasi cont (acelasi nume de utilizator si parola),  produce  doar mesajul:

 

ATENTIE cineva mai foloseste acest cont. Acest mesaj va ramane pe ecran  pana in momentul in care va veti reautentifica. Incepand cu 1 martie  daca doriti sa folositi mai multe loginuri simultane va rugam sa va  creeati mai multe conturi.

 

Incepand cu 1 Mai, accesarea simultana a contului dvs. va va intrerupe sesiunea BursaTransport cu mesajul:

 

Ati fost delogat de cineva care foloseste contul dvs.

 

IMPORTANT si bine de retinut inainte de 1 Mai:

 

  1. 1. Daca in mod uzual aveti mesajul de atentionare pe ecran si lucrati cu un singur browser, si sunteti siguri ca nu lucrati simultan cu altcineva, contactati-ne pe mail office@bursatransport.ro si specificati ce browser folositi. Exista foarte rare combinatii software care produc acest mesaj desi contul este utilizat de o singura persoana.

  2. 2. PE ACELASI BROWSER veti putea deschide mai multe taburi fara sa va produceti delogarea. Nu insa pe browsere diferite folosite simultan.

  3. 3. Daca ati impartasit contul dvs altor persoane va recomandam sa va schimbati pina la 1 Mai numele de utilizator si parola, in modulul Administrare date companie,

 

 

Administratia BursaTransport

Restrictionam accesul simultan pe acelasi cont la BursaTransport
Formular asistenta