Ridicare partiala a restrictiilor datorate temperaturilor ridicate

General |  31-Jul-2006

Incepand cu data de 31 iulie 2006, datorita intrarii in normal a temperaturilor, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, in calitatea sa de administrator al retelei de drumuri nationale, a ridicat restrictia temporara de circulatie a vehiculelor cu masa totala autorizata mai mare de 7,5 tone, cu exceptia judetelor Arad, Dolj, Dambovita, Galati, Giurgiu,Gorj, Ilfov, Olt, Timis, Teleorman, Mehedinti, Valcea, Vrancea.

 

Masura este luata in baza prevederilor articolului 44 alin. 2 al Ordonantei de Guvern nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Se excepteaza transporturi de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala, vehicule care participa la interventii in caz de forta majora, transporturi funerare, transporturi postale, transporturi de echipamente de prim ajutor, transporturi pentru distribuire de carburanti, transporturi de marfuri sub temperatura controlata, transporturi pentru tractari vehicule avariate si transporturi cu vehicule specializate destinate prin constructie salubrizarii.

 

 

Sursa: MTCT

Ridicare partiala a restrictiilor datorate temperaturilor ridicate
Formular asistenta